După cum știți scorpionii sunt sentimentali.
Aceasta este o prejudecată. Scorpionii sunt ca și ceilalți în toate felurile.
chiar are o gândire comunistă.
Nici gândire comunistă nu există.
Ce constat eu. Ai memorie bună. căci îți amintești tot ce ai pățit. Dacă ai muncit și în China. ești bun muncitor, că aceaia nu ți-au dat salarul degeaba. Astfel în opinia mea, ești un om de ispravă, ispravă vine de la a isprăvi, a duce o treabă conțtiincios și corect până la capât. Deci ești bun de însurat. Dacă fata o gâsești acum aici, ocupă-te de ea. Dacă vrei să emigrezi există țări mai aproape, care primesc mai ușor emigranți, ca Portugalia. Au plecat să caute un rost în lume milioane de români, o poți face și tu. Iar cu ce a fost, am învâțat și eu de la un pastor baptist. Iartă, uită, și mergi mai departe.
Ma faci sa rad.
Nu am vazut 2 propozitii una dupa alta unde sa nu te plangi de ceva. Taica-tu e de vina pentru tot. Oh, nu, saracul de tine.
Chiar nu pot sa vad nicio legatura intre trecut si prezentul tau. Vrei sa pleci in NZ. Pleaca. Cine te retine? Vrei sa te casatoresti? Fa-o. Cine nu te lasa? Vrei sa nu mai uiti chestii? Ia Lecitina.
E greu sa-ti dai sfaturi unui copil care trece prin ce ai trecut tu. Pentru ca nu ai ce sa-i spui, trebuie doar sa astepte. Nu e ca si cum poate pleca de acasa la 12 ani.
Tu ai 26, poti face ce vrei. Esti liber s-o iei de la 0. Esti liber sa inveti sa dansezi, sa te duci prin cluburi sau sa faci orice nu ti-a permis ratatul ala sa faci.
Sunt constient ca ai unele traume pe care majoritatea lumii nu le are si ca toate astea te afecteaza pe tine ca persoana, dar din ce scrii tu, pare ca nu doar ca te afecteaza ci te si definesc ca om. Ceea ce n-are cum sa fie posibil.
Fata asta nu e iubita ta, de unde ști dacă o sa te placa? Relațiile nu se fac asa simplu, nu depinde numai de tine trebuie sa existe o chimie între voi, apoi sa va înțelegeți sa va îndrăgostiți etc. Tu povestești de parca deja s-a stabilit totul, urmează nunta iar ea nici măcar nu te cunoaște prea bine. Oricum când îți place de cineva și iubești lucrurile se rezolva de la sine, nu e nevoie de atâtea explicații, și oricum nu e nimic asa grav ca nu ști sa dansezi sau ca mai trebuie sa iei niște ore de condus. Părerea mea e ca nu e bine sa ți lași cariera, și planurile pentru ceva ce nu ști dacă se va realiza, iubirea poate veni oricând în principi, nimeni nu știe exact când, dar drumul tău trebuie sa fie unul destul de concret, dacă erai cu ea puteai sa te gândești dar asa eu nu vad de ce nu te ții de planul tău de viitor în ceea ce privește munca ta