Hai să îți dau și un răspuns mai serios.
Aceste ar fi după niște experți, pe Internet, ce ar putea să facă o națiune să fie unită.
=====
Securitatea socială - să poți ieși pe stradă al orice oră fără să ăți fie frică
Satisfacția la locul de muncă - să ai ce munci în condiții decente să nu fii obligat să emigrezi pentru asta
Sănătatea să îți fie asigurară
Libertatea de exprimare -nu ca la noi când legi îți închid gura și te bagă la închisoare dacă te legi de evrei
Generositatea față de cei ce nu își pot asigura existența
Încrederea oamenilor unii îi alții nu frica că te toarnă și te înșeală.
=====
Iar dacă vrei să afli mai multe, studiază istoria evreilor, să vezi ce îi unește pe ei de 4 000 de ani. O să afli lucruri interesante.
=====
Cum poti mentine unita o natiune?
O națiune este O ficțiune. Unitatea a ca fictiv este p ficțiune.
Ce ii uneste pe membrii unui natiuni?
Adeziunea la ficțiune. Membralitatea la ceva fictiv este tot o ficțiune.
Daca tot este promovat pragmatismul educational,
Adică. cum îl definești, cine îl promovează?
adica fiecare trebuie sa fie bun in domeniul sau, atunci ce ii uneste pe un inginer si un lingvist ca membrii aceleiasi natiuni? Nimic. Ca să îi unească, ei trebuie să constituie o unitate. Nu îi unește nimic. Faptul de a fi membri a unei națiuni, nu îi face să fie uniți, inginerul și lingvistul.
Ce îi unește? În general, istoria ucigașilor și a hoților de neamuri, asta ii unește.
Îmi pare rău de un lucru. Că te-ai autonumit Celceștietot.
Dacă îmi permiți să complectez.
Numele tău.
Celceștieșiînțelegegreșittot.
În general.
Te mint eu în legătură cu unitatea lor?
Despre asta discutam, iar dta îți revărsai ura.
Nu este minciuna, dar sa nu le uitam istoria.
Ura? Nu chiar, ci adevarul. Stramosii lor au avut mainile curate, nu? Nu au furat si ucis ca sa isi evolueze tara si sa isi duca la expansiune teritoriile? Numai cu faradelegea au lucrat. Nu vorbim aici de niste sfinti, ci de niste popoare criminale favorizate in prezent. Cersetorii de tribut, hotii de femei, invadatorii popoarelor pasnice...
Stimate domn, eu am oferit un exemplu de unitate națională.
Dta în această evaluare, trebuie să recunoști că vorbește ura din tine.
Aș fi dorit să te contactez în privat, ca să îți pun la dispoziție informații oculte, ca să înțelegi lumea în care trăiești, dar atât timp cât rațiunea dtale este anihilată de ură, mă abțin, căci ar fi inutil.
Nu este nicio ura, ci purul adevăr, iar aceasta nu vreți să recunoașteți. Exemplele se găsesc în istorie, eu sunt cu adevărul, iar ceea ce scriu este adevărat.
Da domnul meu dar adevărul dtale de care te agați ca naufragiatul de o scândură ca să îmi arăți că ei e băieți răi, nu are relevanță. Eu arăt cu degetul la o comunitate unită solidară de 4000 de ani, care acum conduce lumea. Despre războaie și atrocități făcute de ai și alții putem vorbi noi doi și până mâine iar dta o să îmi demonstrezi cu argumente că ei e răi și gata. Eu îți arăt că au supraviețuit ca nimeni alt popor, nație, entitate comunitară, ca nimeni alți. Iar dta îmi răspunzi, da dar erau băieți răi. Să citești Josef Flavius, evreu devenit cetățean roman cum luptau ei în război, cu o cruzime de neînchipuit. Să îți dau exemple mai moderne? Ai auzit de masacrul de la Sabra și Șatila? Citește și luminează-te.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sabra_and_Shatila_massacre.
Eu îți spun în continuare că ei supraviețuisc prin unire, unitate, coeziune iar dta îmi repeți că ei e băieți răi, implicit că tot restul sunt îngerii păcii. Așa că eu te întreb, noi doi, despre ce vorbim, și cu ce interese fiecare?
Nu neg ca au supravietuit si supravietuiesc, dar nu sunt cu adevarat uniti, ci aceasta unire este o iluzie. Fara sabie si multe alte imoralitati nu puteau sa evolueze si sa se extinda cu pamantul, eu nu apreciez aceasta unire iluzorie a diavolilor. Interesul meu este adevarul, simplu.
Supraviețuirea lor nu este o iluzie. Iar pe viață o interesează supra viețuirea, nu teoriile.
De ce a diavolilor? Ei cred în Dumnezeul lor!
Interesul meu este adevarul, simplu.
Și care este adevărul? Te referi la adevărul adevărat, sau la adevărul în varianta dtale?
Ce scriu eu, ce se înțelege...
Eu mă refeream că unirea lor este o iluzie, nu supraviețuirea. Când am spus diavoli, nu m-am referit neapărat la un dumnezeu. Adevărul meu este unul general, cine înțelege bine, cine nu, nu.
Unirea lor este o iluzie,
Atunci poți să îmi explici cum fără unire, unitate, coeziune, este posibilă performanța lor de supraviețuire?
Adevărul meu este unul general.
Ok. Dacă este al tău, este valabil și pentru alți oameni?
Căci spui că este general.
În ce fel este general?
Da, adevarul meu este valabil pentru toti. Ei nu sunt uniti de catre fiinte vii, ci de catre legi.
Care legi, spune te rog, legi valabile pentru toți, te rog, ajută-ne să înțelegem.
Pur si simplu, de catre legile tarii sau statului respectiv.
AlexandraAle121 întreabă: