Bună.
Pentru că nu mai suntem egali în societate, unii sunt bogați alții săraci, unii șmecheri alții victime, etc.
Pa, pa.
Dar cine crede asta? Eu unul cred ca exista, multi poate cred ca nu mai sunt din cauza anturajelor.
Buna. Un prieten adevărat are voie să-ţi facă "reproşuri" în particular, pentru a te împiedica s'te faci de râs în public dar in ziua de azi toti sunt pe interes, atata timp cat poate sa profite de tine iti este prieten, cand nu se mai poate iti intoarce spatele. Funda? :*
Exista si in ziua de azi prieteni adevarati, dar e ca si iubirea, pentru ca nu poti da seama de la bun inceput cat va tine si daca este sincera.
Exista prieteni adevarati, cred cu tarie asta.Ca si fetele dezinteresate, se gasesc ceva mai greu
Pentru ca oamenii nu mai sunt cum erau, acum exista doar falsitate, interes si oameni de 2 lei.
Pentu ca fiecare isi urmareste propriul interes, iar pentu as atinge scopul unii sunt dispusi sa calce totul in picioare.
Pentru mine e o noțiune foarte relativă. Și prietenii îi ai ca să te ajute, să ajuți și tu, pentru că așa e setat omul, să dorească o recompensă măcar emoțională. Tu cum te simți dacă ajuți o persoană pe degeaba și ea nici nu mai știe să te salute pe stradă, să nu îți arate puțină recunoștință?
Așa că eu sunt de părere că niciodată nu te dedici 100% unei persoane, așa cum s-ar zice că se face în prietenie. Vrei iubire, vrei ceva...
Sau să luăm un experiment. Ești cu prietenul tău cel mai bun. Sunteți naufragiați amândoi. Ajungeți la capătul foamei. Din instinct de conservare, va trebui să înfuleci din el și să le lași naibii de sentimente și de moralitate. Atunci, ce faci? Vă ajutați, dar sunteți disperați, asta până la un punct.
Și să zicem că există în anumite limite.
Și așa a fost mereu, trădare, ură, interese proprii în special.
Și mai e ceva, persoanele de acum câteva sute de ani erau mai credincioase din cauza Bisericii care nu prea permite. Deși erau și mai multe războaie.
Da.Sunt convins ca voi gasi acea persoana - preferabil femeie, ca s-o ardem stil Bonnie&Clyde - care ma va ajuta sa bag bucatile ramase dintr-o persoana in pungi cu clor, ma va ajuta sa le ingrop la margine de urbe, iar dupa, va fi dispusa sa udam performanta cu o vodca.
Buna
nu bag mana in foc ca exista ori nu, dar prietenul adevarat in ziua de azi te vinde la orice ora, astazi troneaza tradarea si materialismul la loc de cinste, nu stiu daca ii poti numara pe o mana cati prieteni adevarati ai...acum ne suparam repede, nu acceptam critici, iar atunci cand avem nevoie de prieten, unde e?
O zi frumoasa sa ai
anonim_4396 întreabă: