| Littlemermaid a întrebat:

Bună tuturor.
Sunt curioasă dacă se poate câștiga ceva de pe urma participării la sondaje.
Cică ești plătit prin PayPal.
Cineva care a încercat?

6 răspunsuri:
| Sixty28 a răspuns:

Sunt minciuni

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, se poate, insa nu te astepta sa faci avere. Iti pot da vreo patru site-uri/aplicatii de sondaje de la noi care platesc, iti arat si dovezi daca vrei. DAR, subliniez din nou, DAR nu te astepta la sute de euro pe luna. Un sondaj de 20 de minute, de exemplu, se plateste cam cu 0.2-0.5 EUR.

| Littlemermaid explică (pentru GabiDumitrescu):

Am foarte mult timp liber uneori și aș vrea să încerc. Aștept un mesaj de la tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se poate câștiga, dar foarte puțin, la efortul pe care îl faci. Firmele străine nu te iau în seamă. Iar cele românești un leu la un sondaj. Ai făcut 40 de sondaje, îți dau 40 de lei, peste un an când atingi suma minimă. Eu chiar acum renunț la toate.

| RoCkKiD a răspuns:

La daedalus e cam 3 EUR la ora deci undeva la 1 euro la 20 min. Stiu, suna bine, dar nu au atatea sondaje incat sa le faci non-stop. O sa primesti cam unul la 2 zile. Plata creste in functie de ce ai de facut in sondaj, daca te si filmeaza poti ajunge la 4-5 EUR dar alea sunt rare.

Eu am facut cam 25 de euro in cont in ultimii 2 ani dar le completez rar ca imi e lene, am zis ca scot la 50.

Cat despre plata, depinde de firma, unii iti dau paypal, altii vireaza pe card, altii dau vouchere pe cine stie unde.

| Andreeush a răspuns:

Nu merită.