Da, sunt metode de corecție. Dacă le spun, o să ziceți că haoleoo, drepturile copilului.
Da pot și la noi au fost 2 cazuri și sincer nu e vina educatoarelor fac si ele ce pot nu e de datoria lor să-ți educe ți-e copilul ci a ta ca părinte. Cat despre faptul ca nu vorbește la 3 ani eu mi-aș face griji! Ce metode de corectare sa aplice educatoarele? Sa tipe la ea sa o zmulga de pe celalalt copil? Dacă ar face asa ceva ar risca dosar penal! Faptul că copilul e agresiv înseamnă că copilul are o problema și asa se manifesta el tu ca părinte va trebui să-ți dai seama despre ce este vorba ca doar tu o cunoști cel mai bine ca e copilul tău!
Dacă musca și e violenta nu o ia nici o gradinita pentru ca nu-și permit să pună în pericol ceilalți copiii!
Incearca sa vorbesti cu copilul, iulia0514 are mare dreptate. Cum sa aiba un copil 3 ani si sa nu vorbeasca? Pai eu ca parinte as innebuni de ingrijorare.
Nu vorbeste si o dai la gradinita? Ca energia din creier trebuie sa se consume ceva. Trebuie sa invete sa gandeasca. Copilul e setat pe instincte. Dar posibil s-o fi pus sa se uite la desene si ai sa-ti vezi de treaba in casa.
Scuze pentru agresivitate, dar asa pare.
Pare a fii un copil cu probleme psihice serioase, daca musca, loveste, bate, deranjeaza ceilalti copii, asadar au voie sa exmatriculeze un asemenea copil, fiindca este un pericol real, pentru toti ceilalti copii.
Nicoleta6 întreabă: