E o prostie ceea ce vrei sa faci. Incerci sa fii prietena ei doar pentru a nu te simti inferioara.Prietenia este reciproca, iar tu nu trebuie sa te rogi de ea sa-ti fie amica, pentru ca dai semne de slabiciune.
Salut! Nu-mi vine sa cred ca vrei sa fi prietena cu o fata care te-a facut sa te simti un nimic, doar pentru banii ei!:O
Fata aia nu este de nasul tau, tu esti mai buna decat ea si nu trebuie sa te rogi ca sa fiti prietene! Prietenia este un simt reciproc de,, dragoste,, fata de celalalt!
Bafta!
Cred ca o sa fie un cosmar cu ea in clasa!
Eu cred la fel, intreab-o daca vrea sa fiti amice, daca nu, las-o in pace.ca toti suntem la fel... D-zeu ne iubeste pe toti.si nu tine la unul mai mult si la altul mai putin.asa si oamenii, nu tin la ea pentru ca e populara, ci pentru ca e ea
De multe ori ne simtit inferiori fata de persoanele care au o mai buna stare materiala...Parerea mea este ca ar trebui sa-ti placa caracteru acelei fete, comportamentu etc...si nu ca are bani si ca este V. i. p. Daca nu te atrage aspectu ei sau in primul rand caracteru las-o balta nu are rost sa incerci sa o cuceresti doar pentru ca are bani si e celebra nu ar tine
Asculta sunt de acord cu toate fetele care tiau scris, nu trebuie sa prietenesti cu ea daca tea pus in asemenea situatie penibila, cred ca mai bine ar fi sa faci unpik misto de ea si sa le spui prietenelor tale in secret ca ea e VEDETA care acum invata la voi si sa planuiti ceva amuzant!
E penibil nu trebuie sa fii prietena cu ea doar pentru ca este pupulara sau bogata... daca se intampla se intampla
Asculta-ma bine. O Avea ea bani, celebritate si faima, dar nare inima asa ca tine.Prietenele tale daca chiar sunt prietene vor fi cu tine la greu. Daca iti sunt pritene se va intampla.Nu e usor!
MadaAwwr întreabă: