| pwp a întrebat:

Buna!
va uitati la nini?(disney channel)
daca da, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Blondaaa_2156 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare searaa!blushing
Si nu am 10 ani; dar ma atragebatting eyelashes
Si astept in fiecare zi sa ma uit day dreaming
Vizionare placuta >:d

883 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai vizionat ds

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pay ce sa zic? foarte frumos serialul si Nini cu Ambasadorul nu se potrivesc dar totusi e interesanta parte. Sellina are un rol f enervant in aceasta telenovela...in rest e foarte misto...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cel mai tare serial

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place enorm.am ajuns la un episod si nu stiu la care si astazi seara(25 ianuarie 2011)nu se difuzeaza...ma ajuta cineva? e cel in care thomas si nini au prima intalnire(cand nu e curent electric in toata casa)please!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte misto
mie imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie una imi place.am vazut toate raspunsurile de pe prima pagina si unul din ele era ca se vor casatori Nini si Tomas. Pai da, si eu am vazut pe youtube sfarsitul. Si nici mie nu-mi placea dupa reclame asa ca nu m-am uitat dar a vazut sora mea si accidental am vazut si eu o parte si mi-a placut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte tare de si nu am 11 ani ma uit.nam ratat nici un episod. episoadele sunt pina la 500 daca stiati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super eu credeam ca e urat dar mi-a spus un coleg de el si m-am uitat si acum ma uit in fiecare seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fata este cel mai super serial din lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! da, ma uit la nini
e foarte interesant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit si abia astept sa vad in ce incurcatura mai intra nini, ce se mai intampla cu ea si cu tomas sau chow si tony si chiar martin si lola nu mai am 10 ani dar sincer urmaresc intens serialul chiar daca uneori mi se pare putin tampit :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumoscel mai frumos film din toate statele din lume il urmaresc in ficare zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai frumos film din lume si il urmaresc in fiecare zii.
Si daca incepe inainte de masa stau nemancata pentru tot serialulu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morrrrrrrrrrrrrr nu l-am mai urmarit de 2 zile si imi place, dar in fine o sa-l inlocuiasca cu shake it up si am vazut primul episod si e tare! URMARITI SI VOI SHAKE IT UP!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit si imi place dar nici eri seara nu la dat si nici in seara asta nu il da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc nu il mai ruleaz \a pe disney?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut am vazut ca de 2 zile nu mai incepe nini la ora 9 jumate nici la 10 la nicio ora ce se intampla?
Am cautat pe net programe tv si pe toate site-urile zice ca este la 9 jumate si nu este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tare, dar de ce nu mai e si acum la tv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce s=a intamplat cu serial NINI nu se mai difuzeaza? stie cineva ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tare am vazut toate episoadele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna da dar din pacate de marti nul mai da. dar imi place fff mult de nini...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minunat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un singur lucru de ce nu mai puneti episodul urmator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E misto de tot serialul si ma uit de la inceput si eu cred ca atunci cand ma uit la acest episod ma gandesc mult la persoana iubita si am o senzatie placuta atunci cand ma uit ma atrage tare si cei care se uita va garanteza ca se uita ca le place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am cuvinte sa spun cat de mult imi place IL ADORRR! este un serial foarte reusit...in care sunt actori buniwinkinghappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit la nini si am 12 ani mi se pare prostesc si toate astea dar totosi ma uit sunt alex din bucuresti my id is : alex_ilie_7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare seara chiar daca incepe tarziu, am 8ani si totusi ma uitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NINI este cam mincinuasa si spun adevarul si mereu ii gaseste cate o minciuna lui TOMAS ca in episodul cand NINI vroia sa ii faca pasaportul lui TONI si a mintit ca il face lui NICOLAS si CARMEN e cam obsedata de NICOLAS si VICHI nu ma mara ca ii place de SEBASTIAN si SEBASTIAn de VICHI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super tare. il ador. nu pierd ni un episod. chiar daca e tarziu

Întrebări similare