| pwp a întrebat:

Buna!
va uitati la nini?(disney channel)
daca da, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Blondaaa_2156 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare searaa!blushing
Si nu am 10 ani; dar ma atragebatting eyelashes
Si astept in fiecare zi sa ma uit day dreaming
Vizionare placuta >:d

883 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NINI este un serial frumos:d si imi place Nini, Lola, Martin si Tomas dar marti si miercuri nu a fost deloc dar o sa fie astazi la ora 21. 25

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am cuvinte sa spun dar ma upar daca nu este in seara asta x-(, dar daca incepe numa supar o:-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunde Nini stiu dar este un episod greu eu le-am zis producatorilor sa il puna la opt jumate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Maria si cher daca am 18 ani totusi ma uit si cand ea prins Lupe, Corbul, Lupe, Adelfa, Anhel si Selina si toti au spus: ca n-are cum sa se intalneasca Cheliosul cu Nini si Selina ea spus lui Victor ca se intalnesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu mai este nini?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce numai se difuzeaza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ma uit si mi se pare cel mai frumos serial. Dar totusi mi se pare o nesimtire a postului Disney Channel de a inlocui pe 25, 26 si 27 ianuarie 2011 serialul cu Bafta Charlie sau Den Brother, mazi ales ca are destul de multi fani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce s-a intamplat, ca serialul Nini de la ora 21. 25(din timpul saptamanii) pe data de 25, 26 si 27 ianuarie 2011 nu s-a mai difuzat. Va rog anuntati daca a intervenit vreo schimbare de ora, pentru ca sunt destul de multi fani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un serial de bun gust, dar, de la un timp nu a mai fost difuzat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit in fiecare zi si am 14 ani dar de la un moment dat nu se mai difuzeaza si nu stiu de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...desi victor fratele celinei(selinei) o va demasca pe nini la nunta sa ca este nicholas se va supara etc... Dar vor mai face inca o data nunta si se vor casatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tare dar nu se mai difuzeaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super imi place foarte foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super nu trece o zi sa nu vad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit la Nini si cher daca >:d< si e super tare m-am uitat pe programul disney si o sa inceapa azi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cand canta Nini cu Tomas in gradina. Camora inda ce is plicata mora ca mora inda cora furata mora ca mora inda cica to mina si nanaaa ca mora i cora si rono i cora si rena mora ca moraaaa!:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la concertul lui Nini si a cantat melodia asta: mucea una cosita macore inna tora to miras spara me rala fita si ta para me sa a ita mucea a fost foarte frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria spune :Allora sei arrivato tu con la tua aria di signore. E senza chiedermi il permesso, mi hai rubato il cuore! Non rimane un solo engolo, senza invaghirsi del tuo odore! Mi hai toccato e gia sapevo che nelle tue reti sarei caduta! Non ti importa che eu muoia dolore Che ti guardi e senta che oggi sei l ' uomo della mia vita! Non ti importa! e non lo negare piu'! Non ci sono piu sogni rosa, no! ogni giorno c'e' piu tristezza! Come sono iantana dalla favola! ne' principe ne' principessa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria spune un cantec de al lui Nini. Voces enganaste mi amor, veces descubri tu traicion, veces me pediste perdon y esta vez eu te digo iQue no, pue no! Siempre el mismo cuento, no vas a combiar. Dias preocupata por vos, horas esperentote al sol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maria canta: Que sabes de mi que decis? que ocoltas? que estas pesando? que decis? que taplas?! ya no te escondas mas! que callas? que contas? que hay en tu alma? que pedis y que das? que te hace falta? que perdes? que ganas? ya no me trates tan mal. Que sabes de mi que se eu de yos si nunca te yi?=):dwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super! imi place la nebunie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la nebunie si eu o privesc in Italia care o acolo o cheama florencienta:X:X:X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetitei mele ii place la nebunie dar de o saptamana nu stim ce s-a intamplat de nu mai este seara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

UN n film extraordinar si educativ intr -o oarecare masura sper s al putem urmari si incontinuare deoarece vad ca nu mai ruleaza de cateva zile multumim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suuuuuuuuuuuper

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opusul lui naspa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput mi s-a parut interesant dar pe parcurs ce m-am uitat mi-a dat impresia de telenovelele la care se uita bunica mea...
dar ma uit in continare (de plictiseala) dar. trebuie sa recunosc
ca si mie mi se pare interesane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e tare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uitat imi place dar de la un timp nu il mai da

Întrebări similare