Il urmaresc in fiecare searaa!
Si nu am 10 ani; dar ma atrage
Si astept in fiecare zi sa ma uit
Vizionare placuta >:d
Da, ma uit la "Nini", da` nu stiu cum ii cheama pe actori
Imi place Nini, Juan, Cecilia si Tomas
Am vazut 5 minute si mi s-a parut cea mai mare prostie
o telenovela prosteasca dublata in romana, ceea ce o face si mai prosteasca
Da il urmaresc si mi-e rusine sa o spun ca am 14 ani si sunt in a 8-a. Dar e interesant.
Il adooooor! Nini si Tomas sunt asa dulci impreuna! Partea mea favorita a fost sarutul in ploaie...
Daaa am 12 ani si ma uit in fiecare seara nu am pierdut ici un episod e super!
Sincer da ma uit si am 14 ani.
La inceput mi se parea o banalitate...insa cu timpul uitanduma m-am trezit prins in acea telenovela ca o traiesc:X si urmaresc in fie care zi:X
Lumea poate sa creada ce vrea
Insa asta e viata mea
Si nu imi pasa de parerea ta
Mi se pare cel mai misto serial de pe disney channel...il urmaresc in fiecare seara...:*:*:*
Nicolata sa stii ca e chiar telenovela numai ca nu e pe acasa.si mie imi place.km prostesc... dar totusi...ma tine in suspans.
La sfarsit victor descopera ca nini ii nico si apoi la nunta lui nini si tomas le arata tuturoriar tomas se supara...in ep urmator se casatorec din nou...
E incredibil, dar atunci cand nini intra in belea ma sperii de parca eu as fi nini
Da e supe e atata drama dar imi pare rau ca s-a terminat era super si inca mai este acum sunt in romana toate 137 de episoade
Mie.mi place tare! si e super. app nini se casatoreste cu tomas! :o si chiar e o telenovela
wendy434 întreabă: