Il urmaresc in fiecare searaa!
Si nu am 10 ani; dar ma atrage
Si astept in fiecare zi sa ma uit
Vizionare placuta >:d
E super! Sa stii ca este o telenovela care este vizionat de foarte multe tari europene. Daca nu ar fi fost asa de inspirata aceasta telenovela nu s-ar mai viziona.
Mi se pare superr
Am 13 ani Si totusi imi place
Prima data cand l.am vazut nu mi. a plct
Dar acwm imi place foarte foarte mult; x
Il urmaresc in fiecare zi
Buna! Da ma uit si mi se pare destul de exagerat cateodata, dar imi place! Funda?!
Buna! sa stii ca si eu ma uit, este super tare! ma uit in fiecare zi la nini!
Ma uit cam in fiecare seara cand, mai uit de el din cand in cand dar e o telenovela obisnuita cam cu tot ce trebuie.
Eu ma uit in fiecare seara, iar dupa ce se termina astept cu nerabdare urmatorul episod!
Da ma uit,da nu stie candva unde pe vreun site se pot vedea ep? si app nu-mi place de starc si victor, da nimeni nu a pomenit de corbu cotremurator, e amuzant!
Da eu ma uit in fiecare seara la nini e misto.Mi se pare cam copilaresc dar imi place
Si eu il urmaresc in fiecare seara il ador :X Am si un blog despre Nini http://love-nini.blogspot.com/
E interesant nu am pierdut nici un episod chiar daca am 13 ani. prietenii imi zic cai porstesc filmul. dar eu continui sa ma uit ca e ff frumos. s i mi se pare corect ca filmul sa fie pe dysnel channel pentru ca il pot vedea copii. cheaer daca are niste scene. mai nu stiu cum. copii deja stiu din astea
Eu am vazut a doua oara nini in Romania in 2009 am locuit in argentina si l-am vazut pe telefe si a fost super ba chiar am fost si la concertul nini la busqueda din teatrul gran rex
Dar am o intrebare mai este si partea a2-a a filmului?[adica nu cea anterioara cum ar fi sa casatoresct nini si ambasadorul] apoi mai urmeaza si alta parte?:s
Da ma uit in fiecare seara.Imi place foarte mult. Ii cel mai tare serial. Ii fainSper ca si tie iti place. pup :o
Daaaaa, ma uit, la inceput nu eram prea captivata, dar acum IL IUBESC! :X :X :X Am grija sa nu ratez niciun episod! Personajul meu favorit este Nini si Thomas (fata gradinarului, D-L Gomez) Si (ambasadorul )apropo, oameni buni, chiar este o telenovela!
DVD "Nini La Búsqueda" spectacol live la Gran Rex de vanzare. 30 lei Daca va intereseaza mailul meu este stuffsellerx@yahoo.com
wendy434 întreabă: