In cazul in care te enerveaza da-i block.
La fel ca si in viata reala si pe TPU exista persoane care au caracter agresiv si cauta sa te enerveze tot timpul.Cel mai probabil e vreun troll frustrat care i s-a pus pata pe tine.
Si iti mai dau un sfat prietenesc.
Nu te lua dupa Anonimull ca spune multe balarii si da raspunsuri rautacioase si descurajante de multe ori.Iar teoriile lui sexuale sunt de cele mai multe ori eronate si extreme.
El a blocat pe multi useri deoarece multi useri TPU ii contrazic ereziile si el nu e capabil sa duca o dezbatere pe un ton civilizat. Daca ii zici ca nu are dreptate te jigneste si isi varsa frustrarile pe tine si apoi te blocheaza.
Eu m-am inteles cu Zeno foarte bine de cand sunt pe TPU.
Imi pare rau sa aud ca te jignea pe tine.
Nu numai pe mine. L-a jignit și pe Hammurabi care a încercat să-l ajute cu sfaturi.
La început ia vorbit frumos apoi s-au trezit sub o ploaie de injurii (Hammurabi) din partea lui ZenoDinCitium.
Am avut si eu aceeasi experienta cu el. Cred ca este cam imatur si se cam plictiseste.
EU sunt EU!, si fiecare actionam Diferit cand ne sunt pusi nervii la incercare!
Depinde de personalitate fiecaruia! Si de Rabdare! Dar si de cat are chef sa se enerveze! :) ( daca sta bine cu nervii, nu o face, frecvent... ), cum am spus, tine de PERSONITATE!
https://www.tpu.ro/......i-de-fapt/
( intrebarea mea de pe un alt cont, inainte de al avea pe acesta ).
Daca vei observa ( in intrebare " Motivele lor " ), de obicei ceilalti useri ma ignora pe mine, din Lipsa de ARGUMENTE! ( sau adeseori nebarbatie ) sau pentru ca imi permit sa fac ironii ( adeseori usoare ) cu cei INCAPABILI sa le PRICEAPA!
CSF? :) N-AI CSF! :))
La taţ' ni greu! :))
Doar pe ccontul asta am vreo 5 care ma au la ignor! Ma iubesc, cum imi place mie, sa cred/zic :))
Eu NU am dat ignor, cred decat la vreo 3 useri de cand STIU DE SITE-UL ASTA! ( 2013 - cu vreo' 5 conturi la activ de-a lungul timpului )
Eu zic sa nu stai pe ganduri, da ignor, si rezolva treaba!
Nu merita sa te stresezi degeaba! Vii aici sa te relaxezi, nu sa te stresezi! E DREPTUL TAU!
Pe mine una ma AMUZA MAI MULT STRESUL ALTORA! :)
De aia nu dau ignor!
Imi plac provocarile! Uneori pierd, uneori castig! Dar mai ales... CASTIG SI DACA AM PIERDUT!
ASTA INSEAMNA CASTIG!
CU ADEVARAT!
Eu cred ca imparte acelasi cont cu anonimull
Amandoi frustrati & misogini!
CSF? N-ai CSF!
La taţ' ni greu! ( da unii au probleme psihice severe! )
Unii au probleme psihice ce trebuie rezolvate! # CatMaiURGENT! #
Nu uita de raspunsul pe care m-i l-ai dat! :)
https://www.tpu.ro/......-a-lungul/
Teoria mea la care EVIDENT!, ADUC SI DOVEZI! & ARGUMENTE! ...CA DE OBICEI!
Ai observat de cand activeaza anonimull pe site? ( din ce data!? )
19 septembrie 2022!
Recent, NU?
Ok...
Ati auzit de macar unii din acesti utilizatori ( care au disparut pentru ca, culmea!, coincidenta :) - au disparut din acelasi motive / aceleasi motive ca utilizatorul mentionat de tine! :)
Da, DA! ZenoDinCitium!
Hai sa va fac acum o lista, ca nu mai am chef sa va insir tot ce am de spus, acum! ( mai tarziu voi fi tot aici, ca-s racita! :) - dar acum merg sa beau un ceai fierbinte :)
Cheeos Yandre Schizotix Morbid Clint ZenodinCitium FilipEugene Anonimull + multe alte conturi care nu doar cred, ci sunt Sigura ca apart apartin tipului cerecece aka Raducu Felipe ake Freaky boy de la IUmor, Cassiano delMar de la X Factor.
Dovezi?
Cereti si vi se va da!
Dar, deschideti ochii si MAI BINE - VETI VEDEA! :)
E doar o TEORIE, dar pot aduce si Dovezi, daca e neaparat nevoie sa va faceti o parere!
Ai premiat pe cine nu trebuia.
Ăsta te injură dacă ii dai un raspuns decent sau cel pe care nu il vrea si apoi te baga pe lista de ignore.
Uite aici un exemplu.
https://www.tpu.ro/......20356-jpg/