| nyko06 a întrebat:

voi credeti in visul cu ursitul, maine e ziua in care trebuie facuta placinta aceaia sarata si nu trebuie sa bei apa deloc oricat de sete ti-ar fi si noaptea visezi ca-ti aduce cineva un pahar cu apa, ziua nu mananci nimic doar seara placinta respectiva. Si de boboteaza se pune busuioc sub perna si tot asa se spune cati vei visa ursitul, voi credeti?

Răspuns Câştigător
| IoanaBemBem a răspuns:

Nu.Sunt frumoase acese povesti, dar fac parte din fictiune.Nu putem sa ne visem ursitul oricat am vrea. Poti sa respecti aceste regulii daca vrei, dar doar pentru ca face parte din traditie happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visele nu au nicio legatura cu fictiunea respectiv povestile din folclor. dcaa eu il visez pe Justin Bieber nu inseamna ca el e " alesul " si este un semn de undeva de acolo nu stiu de unde laughing
poti incerca doar de amuzament dar nu cred ca da rezultate. daca da, sa-mi spui si mie sa incerc la anul laughing

| nyko06 explică (pentru anonim_4396):

Nu am incercat niciodata pentru ca nu cred in nimic legat de chestiile aste nici in trucuri ca sa lespun asa cu care vezi ce si cati copii o sa ai sau la ce vasta te mariti.