| Fifylici a întrebat:

Buna!
voua va plac copii?
aveti nepoti sau nepotele de la fratii vostri mai mari?
va place sa va ptreceti timpul cu ei asa din cand in cand?
sa i vedeti cum fac primul pas cand incepe sa spuna mama si tata sau cand le iese primul lor dintisor sau sa mergeti la aniversarea lor?
va simtiti bine atunci cand atentia lor de indreapta cattre voi?
eu am o nepotica de 1 si jumate si pot sa spun ca e cel mai frumos lucru care mi-s-a intamplat spun asta pentru ca toata fam a dorito
din pacate e prea departe de mine dar ma incanta enorm atunci cand vb cu ea la telefon chiar daca trebuie sa imi traduca cumnata ce vrea sa spuna
ma simt f implinita atunci cand imi spune tusi(matusa pentru ea prescurtat) sau imi spune ana care vine de la cristiana numele meu
mi-as dori sa petrec mai mmult timp cu ea dar fiindca e prea departe o vad nu mai de sarbatori si in vacante si din pacate nu prea am mult timp pe care sa il petrec cu ea...
abia astept sa creasca si sa i pot spune lui Esther(asa o cheama pe ea) ca cel mai emotionant moment a fost sa o tin pe ea pentru prima oara in brate
voi ce faceti atunci cand sunteti cu nepotii vostri indiferent de varsta?
ii vizitati des?
aveti timp pentru ei?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Am trei nepotei, doi de 6 si unul de 3 ani. am petreut mult tim cu ei acum doi ani dar acum nu locuim in aceiasi tara.mmergeam cu ei in parcul de atractii, in parc, ii duceam la gradinita, ii schimbam, la dadeam de mancare, ii adormeam etc.cu nepoata mea vb despre filme, muzica si moda, de cand s-a nascut i-a placut sa-si aleaga hainele si intotdeaun este la ultima moda. cu nepotul meu ma jucam cu msinutele, si ne uitam la desene.nu i-am mai vazut de un an si ceva si imi este extrem de dor de ei. si cea mai mare bucurie este baiatul meu care este pe drum.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am doi nepoti(un baiat si o fata), al treilea e pe drum, si-a anuntat sosirea in septembrie, abia astept sa il imbratisez.

| Hmmmm a răspuns:

Eu am niste verisori mictui d care mereu am grija cu mare drag cand parintii lor a cate ceva d facut.mereu cand sunt cu ei imi reamintesc d copilarie si ador sa imi petrec timpul cu eilove struck

| Nişka a răspuns:

Eu nu am nici verisori micuti, sau vreo ruda care sa iaba bebei, insa imi plac foarte mult bebelusii.Sunt ceva minunat, mai ales pentru parinti.Cum ai putea sa nu iubesti o papusica in viata, care inspira atata puritate? Din pacate cunosc oameni carora nu le plac copilasii micuti, insa eu si cand sunt undeva la plimbare, pe strada si vad bebelusi intorc capul dupa ei, parca inseninindu'mi ziua.

| florin_7920 a răspuns:

Eu am 9 nepoti si de fiecare dat chând ii vizitez e un haos total in sensu bun ma bucur de firecare clipa.

| floflory a răspuns:

Eu am doua verisoare de 6 luni si 2 ani si imi place sa stau foarte mult cu ele, mai ales cu cea mica.Sunt asa de dragute. Le ador love strucklove strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. nu, nu! Sunt satula pana peste cap de copiii mici: am o sora si niste vecine, ma turbeazaangryangryX.

| Ivonaa a răspuns:

Da, eu am o verisoara de 4-5 ani. Si e o adevarata placere sa im petrec timpul cu ea. Ea mai are 2 surori, evident tot veriosoarele mele, dar respectiva micuta im starneste energia cand o vad si ma face sa ma simt bine.