Faci cum crezi tu, cum iti spune inima. Daca vrei razbunare, dai razbunare, daca nu vrei n-o faci. E numai alegerea ta!
Eu daca as fi in locul tau l-as ignora!
De ce nu l-ai crezut cand iti spunea ca nu il intereseaza alta fata? trebuia sa-i dai o sansa... sa vezi cum e. De ce sa te joci cu el? el s-a jucat cu tine? de ce sa-l uiti? daca tii la el incearca sa vorbesti cu el, sa vezi daca se mai poate remedia ceva. Dar eu nu inteleg, ai fost cu el si acum te-ai despartit? sau cum?
Scuze. nu m-am exprimat cum trebuie el s-a mai jucat cu mine o data a facut exact la fel. pot sa il mai cred? I-am dat o sansa in seara de revelion a mers totul bine pana cand s-a schimbat maxiim de la o zi la alta, de 3 zile vorbeste aiurea cu mine il sun tot eu sa vina la mine si imi inchide in nas. Si trebuie sa il uit pentru ca mi-a dat de inteles ca si-a batut joc, ca a fost din nou ceva pentru cateva zile. Si chiar tin la el, nu l-am uitat desi incerc cam de 6 luni sa o fac, am ajus sa il iubeesc!
Nu stiu cum poti face asta, dar pana nu apare un alt baiat in viata ta, nu poti sa-l uiti
Uite ce ai zis tu: " s-a schimbat maxiim de la o zi la alta, de 3 zile vorbeste aiurea cu mine il sun tot eu sa vina la mine si imi inchide in nas".
Pentru asta, nu mai merita nimic. Uita-l. Stiu ca poate fi greu, dar scoateti-l din cap. Fa tot posibilul. Ignora-l. Evita-l. Vei gasi cu siguranta pe cineva care sa te merite si sa te pretuiasca la adevarata valoare:*