| aalexiaa100 a întrebat:

Bună ziua. Am o relație de 8 luni si simt ca turbez. Mi-am dat sufletul din mine pentru relația asta, am plecat de acasă pentru el când ne-am certat si mă bloca mă duceam peste el. De fiecare dată când aveam poftă de ceva găteam, făceam ce puteam în condițiile în care el stă în chirie si are doar plita. Si el zice ca nu e suficient pentru el si ca vrea sa ne mutam acum, in secunda asta, desi am vorbit vara sa ne mutam. Dar nu imi oferă incredere ca ne certăm des din nimic, ca i-am zis odată ca vreau sa imi pun la nume 2 de s cum avea un prieten de al lui (ma cheamă Casiana) si a zis ca am bucurii la el. Dupa am fost la ziua lui tata si a inceput sa faca scandal ca nu l-am luat si pe el, in condițiile in care o cunoștea doar pe bunica si vorbisem întâi sa ne cunoaștem la un film, suc ceva. Am petrecut momente frumoase doar ca iar ne-am certat dintr-o chestie de nimic ieri. Vă arăt conversațiile:
https://imgur.com/gallery/iqz0MiD
El zice ca nu îi gătesc, ca nu e mâncare ciorba, tocănița, peștele cu mămăligă sau paste. Suntem doar de 8 luni împreună.
Sufăr si plâng de mor, are rost sa continui relația asta? Are rost să mă mai duc după el acasă? Are rost să mă mai rog de el să mă ierte si sa ii zic ca o sa dau tot ce e mai bun din mine.
Am mintea încețoșată si am nevoie de un om capabil sa imi raspunda la această întrebare.

5 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pai in primul rand, daca va certati des si el are pretentia sa faci mancare, iar tie asa ceva nu iti place, de ce te mai duci dupa el? realizezi ca exista si alti barbati nu?

| aalexiaa100 explică (pentru StoicAnalysis):

Îmi place sa fac de mâncare si fac, doar ca el zice ca nu e mâncare "ciorba, tocănița, paste, pește, piure" si ce ii gătesc eu. Nu sunt bucătar șef sa fac mâncăruri de restaurant.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pare ca el te vrea de menajera mai mult. Ia si iti vezi de viata

| StoicAnalysis a răspuns (pentru aalexiaa100):

Nu asta e ideea. Ideea e ca va certati mereu si va incurcati unul pe altul. Daca nu sunteti capabili sa discutati amandoi si sa ajungeti la un comun acord, atunci relatia voastra nu mai are rost. E doar asa de ochii lumii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Aveti rabdare, amandoi.
Cred ca aveti prea multa energie; mai bine v-ati gasi de lucru, sau ati continua studiile, ca sa va intalniti la finalul zilei, obositi, si sa petreceti timp impreuna facand lucruri mai relaxante, sa va odihniti.
Momentan cred ca in afara de relatie va plictisiti teribil, si puneti toata frustrarea in tentativa asta de relatie.