| Ramo137 a întrebat:

Bună ziua, am și eu niște probleme cu telekomul și cu Orange. Cică am de plată 100 RON la Telekom și eu nu am niciun abonament și nici nu mi-am făcut, de asemenea mi-au greșit și numele de familie, dar se pare că au datele mele personale ca CNPul, numărul de telefon, cică este de acum un an de zile și m-am interesat și nu am înțeles nimic, domnișoara de la telefon la Telekom mi-a spus să arăt dovezi că nu am abonament. De unde să scot eu dovezile că nu am abonament?
Tot ce am este o cartelă de Vodafone pe numărul de telefon care o plătesc lună de lună cu 30 RON.

M-am interesat la Orange să văd cât ar costa să îmi fac un abonament la internet, 70 Ron, dar nu mă lasă fiindcă am de plătit la Telekom 100 RON. Și chiar dacă plătesc la Telekom 100 RON de abia după un an pot să-mi fac abonament....sau pot să îmi fac abonament și acum dar sa plătesc 405 lei in avans.

Și după ce am ajuns acasă mi-a apărut mesaj pe numărul de telefon: riscați realizierea contractului cu Orange prin acumularea penalităților etc și că mai am de plătit 70 și ceva RON... Eu m-am dus la Orange doar să mă interesez cât m-ar costa să-mi fac un abonament și ăștia deja mă pun să plătesc.
Am fost din nou astăzi la Orange și am întrebat de ce am de plătit 70 RON la Orange și mi-a spus că Orange E același cu Telekomul acum...

Ce ați face dumneavoastră mi se pare furt pe față și oamenii ăștia de la Orange și Telekom nu m-au ajutat cu nimic în privința informațiilor

6 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Adu-le la cunoștință celor de la Protecția consumatorului de practicile abuzive utilizate de aceste două firme de telecomunicații și vei găsi o rezolvare.

| Ramo137 explică (pentru Hyperion7):

Sper sa reușesc

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e furt acum e același. Ai fost dator la unul, acum ești dator la celălalt.

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

? nu inteleg

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Ramo137):

Dar nu mă lasă fiindcă am de plătit la Telekom 100 RON. Cele două au fuzionat sau una a preluat-o pe cealaltă. De aceea nu te lasă pâ
nâ nu rezolvi datoria veche la Telecom.

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

Și la Telekom și la Orange sunt obligată să plăteasc acum?