Buna.Initial credeam ca vorbim de un copil adolescent.Chiar nu inteleg de ce ti-ar pasa la anii astia de ce spun vecinii.
Aruncate de la parter asa scapi de toti si de toate, decat sa ai regrete de genul asta.
Dar ca idee, de ce ai facut-o scirba? Ai avut conflicte cu ea, tea deranjat, sau ce anume te-a facut sa vorbesti asa?
Traim intre oameni si trebuie sa ne asuman cea ce facem
Trebuie sa pastram o relatie buna cu vecinii, nu se stie niciodata.
Eu zic sa lasi rusinea la parte, in fond ai 53 de ani, nu esti pustoaica.Mergi cu o cafea/ceai /prajitura.Sau chiar ceva gatit. Daca se debranseaza, insemna ca nu are o situatie tocmai buna, o intrebi daca o poti ajuta cu ceva.Cu o cumparatura de exemplu.
Cu siguranta uita cuvintele alea si va aprecia cea ce faci.
Nici eu nu știu cum ai putea trăi cu asemenea rușine.Mai bine te împuști decât să trăiești așa.Ce viață e asta?!
Da, dar baba asta am observat că spune la toată lumea, la toți vecinii de și din acest motiv mă simt așa!
Mi-e foarte rușine de toți vecinii din cauza a ceea ce am spus, pentru că femeia asta spune la toată lumea, drept dovada faptul că vecina de deasupra mea mi-a spus într-un anume fel: " Doamnă, de la dvs din casă nu se aude nimic, parcă nici nu locuiți acolo!" Asta înseamnă că vecina de jos a informat-o pe cea de deasupra mea, despre ceea ce a auzit la mine in casa!