Da, dar baba asta am observat că spune la toată lumea, la toți vecinii de și din acest motiv mă simt așa!
Mi-e foarte rușine de toți vecinii din cauza a ceea ce am spus, pentru că femeia asta spune la toată lumea, drept dovada faptul că vecina de deasupra mea mi-a spus într-un anume fel: " Doamnă, de la dvs din casă nu se aude nimic, parcă nici nu locuiți acolo!" Asta înseamnă că vecina de jos a informat-o pe cea de deasupra mea, despre ceea ce a auzit la mine in casa!
Traim intre oameni si trebuie sa ne asuman cea ce facem
Trebuie sa pastram o relatie buna cu vecinii, nu se stie niciodata.
Eu zic sa lasi rusinea la parte, in fond ai 53 de ani, nu esti pustoaica.Mergi cu o cafea/ceai /prajitura.Sau chiar ceva gatit. Daca se debranseaza, insemna ca nu are o situatie tocmai buna, o intrebi daca o poti ajuta cu ceva.Cu o cumparatura de exemplu.
Cu siguranta uita cuvintele alea si va aprecia cea ce faci.
Buna.Initial credeam ca vorbim de un copil adolescent.Chiar nu inteleg de ce ti-ar pasa la anii astia de ce spun vecinii.
Nici eu nu știu cum ai putea trăi cu asemenea rușine.Mai bine te împuști decât să trăiești așa.Ce viață e asta?!
Aruncate de la parter asa scapi de toti si de toate, decat sa ai regrete de genul asta.
Dar ca idee, de ce ai facut-o scirba? Ai avut conflicte cu ea, tea deranjat, sau ce anume te-a facut sa vorbesti asa?