| RamonaF1980 a întrebat:

Bună ziua! Am trimis din greșeală unei persoane pe Messenger un ok și am șters imediat... Persoana respectivă spune că i-am scris "ești un mare hoțoman"... Este posibil să îi apară așa ceva? Poate fi un virus? Vă rog să mă ajutați să înțeleg ce s-a întâmplat!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum sa fie un virus laughing daca tu i ai scris ok cum sa îi apara aluia esti un mare hoțoman? Inseamna ca asa iai scris si ne minti pe noi ca i ai scris ok, il cunosti pe acela sau de ce i ai scris pe messenger?

| Simpatic a răspuns:

Sau e un virus sau acea persoana ti-a vazut cumva poza, profilul si cauta sa se bage in seama cu tine.
In functie de platforma de pe care folosesti acest messenger, banuind ca android, instaleaza un antivirus bun gratuit si da o scanare.
Sunt putine cazurile in care telefoanele sunt virusate fara ca cei care le detin sa nu fi descarcat cu buna stiinta apk-uri de pe net din surse de neincredere!
Daca ai pe PC de exemplu (stiu ca exista versiune si pentru. windows) imi poti lasa mesaj privat si te invat cum sa afli daca ai virusi sau nu!

| RamonaF1980 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Bineînțeles că este vorba de o persoană pe care o cunosc! Știu foarte bine ce am făcut... Mă tem că nu ați înțeles întrebarea, așă că nu are rost să intrăm în alte discuții...

| RamonaF1980 explică:

Mulțumesc!