Nu cred. Gen daca stai și nu faci nimic în privința asta nu cred că se va lovi cineva de tine pe strada, cărțile îi vor cădea, tu îl vei ajuta sa le ridice, iar când ridicați privirea vă îndrăgostiți așa tare încât veți rămâne împreună for ever. Ideea e că ar trebui sa cauți până găsești pe cineva pe placul tau și în același timp să meargă și relația.
Foarte adevărat.
Vecinul meu a avut o decepţie în dragoste în liceu iar până în anul trei de facultate mergea doar la cursuri şi stătea în casă şi învăţa, se rugau părinţii de el să mai iasă din casă iar el mai rău nu ieşea, până a venit de la enel să citească contoarul. Acum vine întrebarea, cât de coincidenţă sa fie? Cu citirea se vine o dată la şase luini şi dacă nu eşti acasă mai vine peste alte şase luini, acum nici părinţii nu erau acasă şi a trebuit să deschidă el, şi uite aşa...
Avem și noi contribuția noastră prin alegerile pe care le facem. Deci nu, nu cred.
E o postie, dca vrei ceva trebuie sa te indrepti in directia aia si sa faci tot ce iti sta in putinta (in limita legii) sa obtii acel ceva.
Intamplarea unica prin care mi-am gasit sotul si cu care sunt inca impreuna, dupa 34 de ani fericiti.