Nu te provoacă lumea, tu ai apucături pe care nu ți le controlezi, cum singur ai recunoscut.
La fel cum nu sunt de vină fetele că își iau fuste scurte pentru comportamentul animalic al unor dobitoci.
Ai anxietate și alte probleme din cauza ideilor tale că are lumea ceva cu tine, dar de fapt eu zic că e invers.Trebuie neapărat să mai mergi pe la psihologi.
De la Lasconi cu filetul pe stânga nu am nevoie de păreri
Înseamnă că ești prost! Le am că sunt provocat,eu nu sunt prost ca tine sa nu reacționez când sunt batjocorit, eu iau taurul de coarne, iau atitudine! Ție nu îți plac femeile, cu cei că tine nu am ce discuta! Încearcă să mă eviți, mi scârbă de ăștia cu filetul pe stânga! Când o să îți placă femeile atunci poți să îmi scrii lasconule.
Sunt mai șmecher decat Naruto, ăla e copil mic pe langa mine. Ai prins curaj vad! Ia hai vino tu la mine cu trenul sa vezi un Naruto adevărat, dar repede.
Ai nevoie mare de un psiholog, altfel o să tot vii să te plângi pe aici din ce în ce mai mult.
Nu mai fii frustrat că nu a ieșit Lasconi, o sa vina și rândul vostru cândva
Ești paralel rău de tot deși ai studii ești bata! Că îți zic adevărul că ești cu volanul pe dreapta am nevoie de psiholog nu? Nu e treaba ta unde mă plâng, nu m-am plâns la ușă ta! Asta e părerea mea despre unii români care se dau sfinți și oameni buni!
Eu om mai tâmpit că tine nu am văzut! Tatăl tău știe că îți plac măciucile?
Tocmai am postat că am fost furat de un leu de o persoană care a mai incercat de n ori sa o facă și tot eu am nevoie de psiholog? Sau tu ca nu ești în stare să citești o întrebare până la capăt și să extragi esențialul.
Tu și 20 de facultăți de ai studia tot o muiere de "bărbat"ai rămâne. La pensat cum e? Daca te cheamă ăștia pe front nu știu ce te vei face, cu tocuri nu cred că o să te primească
Uite vezi câte scenarii și idei tâmpite ai început să îți faci de la faptul că ți-am dat un sfat care chiar cred că te-ar ajuta.Nu te-am atacat cu nimic, un psiholog chiar te-ar ajuta să nu te mai simți atacat și neînțeles de către toată lumea.
Las că știu și eu de psiholog nu toți ne permitem! Nu sunt eu de vina că proasta aia tot încearcă să mă facă de bani, eu sunt dintr-o bucata nu stau la discuții! Când cineva încearcă să mă fraiereasca nu ajunge bine. Eu tot las de la mine, incerc sa fiu înțelegător dar am și eu limitele mele!
Nu sunt scenarii tu chiar ești Lascon ție nu îți plac femeile! E plin de poponari pe aici!
Eu nu am nevoie de sfatul tau! Ești mic pentru mine! Ți-am zis, du-te la munca nu mai sta pe TPU! Fa ceva util cu viața ta! Ești penibil!
"Cum sa ne mai suporte strainii daca suntem hoti?" "In ce tara traim" Imi pare rau sa iti spun dar, asa este peste tot.Ai scris un roman mai lung decat lectiile mele de la facultate pentru ca a vrut una sa te "fure" de un leu, de parca nu este datoria ta sa fi atent la ce dai si ce primesti
Și dacă te simți rău și nu ești atent? E datorita ei sa nu ne fure, moralitatea ei! Eu i-am zis in fata că e hoață! Eu daca făceam așa cuiva nu mai aveam curaj să vin la munca de rușine!
Daca nu aveam școală mai era datoria mea? Daca aveam 2 clase? Tu îți imaginezi cat de furați sunt unii cu școala puțini de specimene de genul!? Nu este peste tot! Eu hoți numai la noi am văzut, și hoți ce furau pe dincolo tot de ai noștrii erau printre uscaturile lor! Nu noi ne batem in piept că suntem 80% buni și creștini peste tot? La știri, pe rețelele de socializare și la biserici! Nu zic că sunt toți la fel, dar tipa aia e o nesimțită fara rușine și scrupule! Nu e prima data când face așa! Nu e vorba de 1 leu că am dat și la sărmani bani deși nu sunt bogat, e chestia de corectitudine, fair play, de a fii cinstit! O altă colegă de ei îl jecmănește de fata cu mine pe un bătrân, cu 50 de bani, sau 1 leu! Omul știa cate sticle avea! Pe fata la fraierit! Numai la noi vezi așa ceva! Pe lângă ce suntem răi suntem și hoți!
Cine știe pe maică-mea ce nu avea studii câți o fraierea! Și pe alți oameni de sunt amărâți!
De țigani nici nu mai zic! Deși nu sunt toți la fel.
Si ce crezi ca rezolvi venind pe TPU si pierzandu-ti timpul sa scrii romane? Mergi la conducerea magazinului si fa o plangere cu ce se intampla, sau evita pur si simplu sa mergi la acel magazin, astfel, nu vei mai fi "provocat", doar nu este singurul magazin din lume." Si daca ma simt rau si nu sunt atent?" Daca te simti rau, stai acasa, si cum am mai spus, este datoria ta sa fi atent
Stau acasă și cine îmi aduce mâncare? Ca eu locuiesc singur!
Mie nu îmi place să bârfesc, sa fac rău, am alta mentalitate! Las că și așa i-am zis in fata și au auzit și alți oameni! O doamna când am ieșit afară era de acord cu mine! Știe ce se petrece acolo! Înainte nu era așa, angaja oameni educați, acum angajează numai prosoape.
Pai nu ti-e rau in fiecare zi, asa ca, mereu ai ceva mâncare in casa.Ti-am spus, poti pur si simplu sa mergi la cel care conduce magazinul si sa iti spui problemele sau sa eviti magazinul.Altfel, iti bati gura degeaba, fara sa faci nimic macar in privinta ta.Nu uita, fapte, nu vorbe.