| Kufu95 a întrebat:

Bună ziua, de curiozitate am o întrebare pe care eu o consider alegerea oricărei persoane, dar nu un motiv de laudă sau un motiv de a face flex în fața anumitor oameni. Eu prefer să mă plimb cu bicicleta, nu am mașină personală și nici nu cred că îmi voi lua pentru că nu am nevoie, nu văd pentru ce să mai dau bani pe asigurări, ITP-uri, impozit pentru ceva ce nu am nevoie, pentru alte orașe folosesc transportul în comun, Uber, Bolt, autobuz sau chiar să închiriez una. Eu prefer să folosesc bicicleta pentru a face mișcare sau a mă deplasa unde am nevoie. Întrebarea mea este. Dacă lumea consideră mașina neapărat un motiv de flex?

9 răspunsuri:
| alfons2390 a răspuns:

Te abtii inutil de la o placere nevinovata a vietii, aceea de a da talpa la semafor, te satisface mai mult decat femeia in unele cazuri.

| siriusblack98 a răspuns:

Unii da, unii nu. Eu folosesc masina strict din nevoie, fie pentru naveta, fie sa mai car una alta din punctul A in punctul B.

| Cinic a răspuns:

Si eu ador bicla! In special single speedurile. Nici pe mine nu ma atrage masina si nici condusul. Dar trebuie sa recunoastem ca este necesara. Ai vreo urgenta sari in masina, cunosti vreo domnisoara, sari in masina, ai nevoie de niste cumparaturi iti trebuie masina. Nu am masina si permis din lene, ca de bani nu ar fi o problema. Orice barbat sau femeie poate sa stranga 2-3k € daca nu are rate la banca si nu plateste chirie, deci masina nu mai este un flex pentru nimeni sanatos la cap. Dar in Romania inca persita mentalitatea de meltean. Nu ai masina = sarac. Nu ai permis= prost. Eu stiu barbati in toata firea care si-au luat bmwuri in rate. 10k ish' pentru bmw la mana a 6-7a. Si nici asta nu ar fi o problema, ideea este ca nu isi permit iei acele rate, le platesc parintii si bunicii, dar hei suntem " semcheri".

| Kufu95 explică (pentru alfons2390):

Aceea plăcere costă, ca să știi, dacă ție îți place să cheltui bani pentru ceva ce eu consider că nu am nevoie, e alegerea ta.

| Kufu95 explică (pentru Cinic):

Eu cum am spus mă descurc și fără deocamdată, am permis, dar nu am nimic cu persoanele care folosesc mașina, exclus așa ceva. Problema este în momentul în care se întâmplă cum ai spus tu ca cineva să își folosească mentalitatea de meltean. Apropo, și la cumpărături există soluții, uneori folosesc Glovo ca să îmi aducă mâncarea de la supermarket-uri când chiar sunt foarte ocupat. În cazul meu nu există să cunosc o domnișoară și să iau mașina pentru a o impresiona, cu toate că eu nu mai am treabă cu relațiile, povestesc cum aș face, dacă m-aș răzgândi în dorința de a avea una, eu vreau să mă cunoască așa cum sunt, să înțeleagă că eu nu mă folosesc doar de mașină la orice mică problemă și că mișcarea contează. Din momentul în care îmi reproșează că eu nu sunt bărbat adevărat că eu nu am mașină, case, sau dacă îmi face comparație cu alții, e over, o doua întâlnire nu mai există, mă refer în una privată în care să fiu doar eu și ea, pentru mine e momentul în care dau pass acelei femei în ceea ce privește o relație.

| Cinic a răspuns (pentru Kufu95):

Stai lin. Te asigur ca doamnele si domnisoarele nu se mai uita dupa masina pentru simplu fapt ca au ele. Poate doar milioagele sa se mai lase impresionate de cazan.

| FreddieM a răspuns:

Nu știu semnificația expresiei,, flex'' dar îți spun o chestie, poate o nimeresc. Sunt posesorul a doua mașini, și merg zilnic cu bicicleta la serviciu. 16 dus 16 întors. Km
Nu are nici o treaba cu,, flexul' ', nu știu dacă am ghicit bine definiția.
Cheers

| Kufu95 explică (pentru Cinic):

Există tot felul de alternative, exact, mașina personală nu este răspunsul la orice când e vorba de a te deplasa dintr-un loc în altul.

| Kufu95 explică (pentru FreddieM):

Înseamnă ca tu să te dai mare în mod intenționat în fața altor persoane că tu ai mașină și să râzi de alte persoane că nu au, să îi faci săraci sau cretini că nu au carnet. Altă situație mai gravă să pui boxele la maxim, să turezi mașina, când vezi anumite persoane sau să claxonezi femei, crezând că așa îți arăți adevărata valoare.