Nu inteleg de ce sa il mai cauti, sa iti faci cont fals, pentru ce?
Si prietenul meu s-a despartit de mine acum 3 zile, nu m-a ales pe mine, si a ales sa se distreze in felul lui alegand prietenii si familia sa. A fost alegerea lui si o respect, el are de pierdut, nu eu. Deci, stai linistita, nu te mai stresa cu conturi false, tot tu o sa ai de suferit, o sa isi dea seama ce a pierdut, dar o sa fie mult prea tarziu.
Dragostea cu sila si cu forta nu merge si nu o sa mearga, am vazut pe propria piele si prefer sa fiu iubita cu adevarat nu sa cersec iubirea, deci, lasa-l in pace, nu te merita si nu ai de ce sa te dai peste cap cu conturi false ca sa vezi ce? ca nu te iubeste? Daca te iubea era langa tine acum, nu se despartea de tine, mai ales de sarbatori.
Sărut mîna! In primul rînd i mi pare rău pentru situatia prin care trece ti, dumneavoastră din ce motive crede ti că acel bărbat nu mai doreste sa vorbeasca cu dumneavoastră? Bănuiti că are pe altcineva? In fond si la urma urmei, ce astepte ti concret de la el, si care este gradul relatiei dintre dumneavoastră si acest bărbat, adică ce este el pentru dumneavoastră si invers, soț, prieten, iubit. Ce virstă aveti atit dumneavoastră, cit si el, copii ave ti?
Eu ușor sa zici șterge lacrima mergi mai departe când nu iubești dar csn iubești sincer nu poți dacă nu este sa fie el nu o sa fie nimeni știu asta nu sunt genul de femeie care se îndrăgostește asa ușor si de ori cine as vrea mai mult un sfat eu am zis ca poate asa vb cu mine dar L are dreptate nu vreau sa fiu penibila dar m-a doare si doare rau de 3zile stau pe sedative sufăr si nu mai vreau
Banuiesc ca il stii doar de pe net, pai in cazul asta, nu merita sa plangi, n-a primit ce a vrut si a cautat in alte parti, poate de asta si face pe suparatul, ca poate primeste, sau a primit si acum ti-a dat jet? Relatiile pe net sunt bune de plictiseala, mai ales daca ai mult timp de stat la pc.
Daca nu te mai vrea la ce te mai chinui cu alt cont? Crezi ca daca ii ceri prietenia pe Fb gata deja este al tau si in viata? V-a sucit mintile Facebook-ul asta.Cauta-ti altul.Mai degraba te va cauta cand va vedea ca nu mai esti singura, dupa despartirea de el.
Mai bine il lasi ca daca a facut asta sigur nu te mai iubeste o persoana care te iubeste nu te lasa niciodata! Nu insista nu are rost.
Tu iubesti minunat, cum e cand iubesti, ce iubesti contul lui bancar, masina lui etc basme
Poti incerca sa vorbesti cu el de la o prietena de a ta pe care el nu o cunoaste, vei fi surprinsa cat de repede uita de tine cand o alta fata este interesata de el. Cel putin genul asta de baiat imi pare ca este.