Ia-ți frate telefon normală tot aplicațiile și Youtube ăla are dai o căruță de banii pe un telefon ca să ce săte dai mare la lume ca ai telefon jmecher.
Salut, e normal telefonul, are Android, deci are YouTube, camera de toate, doar că în plus are o telecamera cu viziune termică.
Mai întâi se toate vreau să-mi cer scuze fata de tine ca mam adresa în halul acela de agresiv și urât Dumnezeu îmi este martor chiar îmi cer scuze fata de tine și în al doilea rand cu referire la întrebarea ta eu îți vor răspunde sincer din tot sufletul meu nu ma pricep la tehnologie eu sunt mai din înapoi sa spun spun asa dacă ma fac bine înțelese nu ma pricep la telefoanele și nici atâta de bine la ele dar știu ce a-și fi făcut eu dacă a-și fi avut situația ta cu telefonul acela a-și fi mers la un servis cum bine cu toți simt ca acei băieți se pricep la telefoane aste sofisticate și sigur ar fi avut ceva la îndeamnă să-l repare telefonul îți doresc tot binele din lume și îmi doresc să-ți rezolvi problema ta cu telefonul
Scuze acceptate, mulțumesc, mai aștept alte răspunsuri.