| AlinaBovari a întrebat:

Bună ziua.
Eu vad numere duble si "in oglinda" si tot felul de combinații particulare peste tot si de foarte multe ori într-o zi. Si voi vedeți mereu numere duble peste tot?
Este cineva care vrea sa împărtășească experienta sa legata de aceste numere?
E mereu un lucru pozitiv cum scriu cam toate siturile sau e un lucru negativ dar nimeni nu vrea sa o spună?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vad numere duble cand exista numere duble

| J0B0MAT a răspuns:

Ai făcut o obsesie pentru asta și acorzi mai multă atenție lor și de asta ți se pare că le vezi peste tot. Dacă nu ai acorda atenție numerelor, o să realizezi că ți se pare că nu dai de numere.

| AlinaBovari explică (pentru J0B0MAT):

Mulțumesc pentru răspuns dar nu e vorba de o obsesie.
Ma interesează dacă cineva a avut experiente negative legate de vizionarea acestor numere într-un anumit moment al vieții lor și dacă da, care au fost consecințele.
Eu una am o poveste care a început destul de rău...si care sper sa se termine bine și cât mai repede.
Știu foarte bine discursurile, răspunsurile, explicațiile, tot ce se poate citi pe net...

| J0B0MAT a răspuns (pentru AlinaBovari):

Atunci nu te mai concentra pe ele, nu te mai gândi la ele și o să vezi că nu le vei mai observa așa des.

| AlinaBovari explică (pentru J0B0MAT):

Am făcut și asta. O fac dar e inutil

| MarianWLF a răspuns:

Bei suficienta apa?

| AlinaBovari explică (pentru MarianWLF):

Beau, mănânc, trăiesc normal. Suntem mulți în aceasta situație. Eram curioasa dacă cineva poate sa împărtășească din experientele avute nu sa primesc sfaturi medicale dar mulțumesc oricum pentru rasp...

| J0B0MAT a răspuns (pentru AlinaBovari):

Nu faci asta cum trebuie atunci.Nu te mai gândi la numere și la semnificații oculte și alte chestii de genul și e imposibil să nu îți dai seama de diferență.

| MarianWLF a răspuns (pentru AlinaBovari):

Eram sarcastic nu ma lua in serios, poate de multe ori iti impui sa vezi acele numere si faci asocieri, iti dau un exemplu, sunt pasionat de paranormal dar daca mi-as impune sa vad lucruri paranormale as specula la orice pocnitura a mobilei ca se afla un spirit acolo sau ca vad lucruri miscandu-se cu viteza cu coada ochiului, cam acolo bat apropo, las-o mai moale.