| Romocea_Mihaela_Maria_1984 a întrebat:

Bună ziua.Fiul meu a comandat adidasi după o pagină de pe Insta a trimis avans ca asa au cerut. Apoi la 2 zile au zis să trimită plata integral că intâmpina probleme si nu pot trimite coletul, bun am trimis.Cum se face ca dupa o zi iar primim mesaj că trăba să mai trimit inca 200 ron taxe vamale.Din București la Oradea există așa ceva.Vă rog ajutati-mă

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este teapa de la inceput pana la sfarsit.
In principiu pe Instagram NU sunt magazine care s avanda online produse, doar tepari.
Apoi, nu se plateste nicaieri avans la incaltamine, asta a fost prina greseala fatala. Apoi sa vi se ceara plata integrala...aia se putea achita la primirea pachetului,. deci ati fost tepyuiti si continua sa va ceara bani fiindca sunteti naivi si tot trimiteti. Nu exista taxe vamale intre Bucuresti si Oradea si nu trebuiesc platite NICIODATA unui taica_nu_stiu_cine, fiindc taxele vamale se platesc NUMAI autoritatilor vamale si numai atunci cand este IMPORT din strainatate.
De ce permiteti unui copilas sa faca tranzactii pe Istagram?
Merge-ti la Politie si faceti reclamatie!

| Romocea_Mihaela_Maria_1984 explică (pentru Violleta2022):

Copilul meu iși doarea foarte mult acei adidasi s-a uitat la recenzii și a zis ca e ok.Multumesc mult!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Era clar de la început că E mare țeapă din multe multe motive. Sa va luati adio de la bani.

| Romocea_Mihaela_Maria_1984 explică (pentru suntserios):

Adică dacă merg la poliție nu rezolv nimic am tranzacțiile și toate convorbirile.Mă gândesc că totuși voi rezolva ceva.