Este teapa de la inceput pana la sfarsit.
In principiu pe Instagram NU sunt magazine care s avanda online produse, doar tepari.
Apoi, nu se plateste nicaieri avans la incaltamine, asta a fost prina greseala fatala. Apoi sa vi se ceara plata integrala...aia se putea achita la primirea pachetului,. deci ati fost tepyuiti si continua sa va ceara bani fiindca sunteti naivi si tot trimiteti. Nu exista taxe vamale intre Bucuresti si Oradea si nu trebuiesc platite NICIODATA unui taica_nu_stiu_cine, fiindc taxele vamale se platesc NUMAI autoritatilor vamale si numai atunci cand este IMPORT din strainatate.
De ce permiteti unui copilas sa faca tranzactii pe Istagram?
Merge-ti la Politie si faceti reclamatie!
Copilul meu iși doarea foarte mult acei adidasi s-a uitat la recenzii și a zis ca e ok.Multumesc mult!
Era clar de la început că E mare țeapă din multe multe motive. Sa va luati adio de la bani.
Adică dacă merg la poliție nu rezolv nimic am tranzacțiile și toate convorbirile.Mă gândesc că totuși voi rezolva ceva.
Indicat ar fi sa faci o plangere la politie, dar tare ma indoiesc ca vor rezolva ceva
Din moment ce ai fost de acord sa faci plata iar aceasta a fost finalizata nu se mai poate face nimic in privinta asta. Era clar de la inceput cand s-a cerut avansul ca este teapa dar daca nu ati mai dat pana acum comenzi nu aveti de unde sa stiti. Niciun magazin online nu cere plata comenzii in mai multe transe (avans-integral-vama). Sunt sigur ca daca copilul isi dorea foarte mult adidasii ii putea lua de la un magazin serios care ofera factura fiscala si nu cere banii in avans sau taxe vamale.
LisaJulie întreabă: