| AlexRobert96 a întrebat:

Buna ziua, ma numesc Alex, și am vârsta de 27 de ani. Ma aflu aici deoarece am nevoie de ajutorul dumneavoastră, vreau sa ma sinucid. Cineva poate sa ma ajute și sa îmi spună, dacă exista o metoda 100% sigura pentru sinucidere. Nu mai vreau sa trăiesc, sunt singur și nu am pe absolut nimeni, iar pe toți oamenii pe care i-am avut in decursul vieții mele, m-au dezamăgit și mi-au frânt inima complet, pur și simplu urăsc oamenii și nu mai am încredere in nimeni și nici nu vreau. Va mulțumesc!

10 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu există metodă 100% sigură.Au trăit oameni și după ce s-au împușcat în cap, dar ca legume, mult mai rău decât o duceau.
Ar fi eutanasiere, în unele țări unde e legală.Dar trebuie să ai motiv pertinent, gen boli în stadiu terminal, că ești singur și te-au dezamăgit oamenii nu e un motiv să te ia nimeni în calcul.
Ai putea să te faci cioban, stai doar cu animalele, îți faci o căbănuță în pădure ceva și interacționezi minim cu oamenii, pe care îi urăști.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca tu crezi ca nu mai ai incredere in nimeni, de ce ne multumesti? Un om care multumeste e un om care inca mai are incredere in oameni. Sa-ti spun ceva Alex, nu esti singurul care are parte de asa ceva. Toata lumea sufera macar o data in viata de singuratate, dezamagiri, esecuri, etc. Pentru ca asta e viata. Pentru asta traim, sa suferim, sa invatam si sa ne bucuram de invataturile trase din acea suferinta. Daca cu totii am avea logica ta, ai vedea toti copacii din lume impodobiti cu oameni spanzurati si cazi pline de oameni cu venele taiate. Dar nu vezi asta acum, pentru ca mergem mai departe si ne ridicam de fiecare data cand cadem. Iesi afara, ia o gura de aer, plimbate, si mergi la un psiholog. Increderea in oameni o mai ai, doar ca iti este greu sa o mai dai.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ție țisa dăruit viața aia și inima aia care bate incondiționată pentru tine ție țisa daruit Sufletul ala curată care poate indura multe ne știute iar tu ai dreptul crezând ca poți lua cei al lui Dumnezeu crezi tu ca meriți săi iei lui Dumnezeu ce ția dăruit ca tu fără să-le fi meritat într-adevăr cu Adevărat fără ca tu să fi educ niciun efort iar Dumnezeu a decis sa țile dea și fără ca tu să-le meriți iei decia față de Dumnezeu ca tu să distrugi ce-ți oferă Dumnezeu. Tu nu ai habar de nimic absolut nimic cât ai putea săi întorci spatele lui Dumnezeu prin asemnea faptă care vrei să i-o faci lui Dumnezeu crezi ca dacă ți-ai loat viața ai rezolvat ceva? Nu. Nu ai rezolvat nimic nu ai făcut decât rău îi întorci spatele lui Dumnezeu și celor ce le pasă într-adevăr cu Adevărat de tine nu rezolvi nimic nu câștigi nimic nu faci nimic bun luânduți ce ția oferi ce ția dat Dumnezeu fără ca să meriți și săle meriți cu Adevărat iar tu îți permiți săi întorci în halul ăsta spatele lui Dumnezeu nu ai habar nu ai habar doar cu gândul în ce păcate intrimă noi oamenii față de Dumnezeu iar apoi îți permiți săi întorci spatele lui Dumnezeu în halul de greșit de trădător de murdar de mizerabil...

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Dacă ai impresia și gândul ca tot ce ai in jurul tău și ce ai în momentul de față este totul datorită ție te înșeli grav garv de tot căci nu tu ai reușit de unul singur sa ai tot ai ai în momentul de față la tine lângă tine este numai și numai datorită lui căci el ția dăruit abilitate Dumnezeu el ția oferit putea de a gândit la acel nivel și avea putere necesara pentru a înțeleg cu rațiunea și cuvântul ce ai de făcut și de înțeles nu te păcăli ca tu poți fi de unul singur capabil de asemenea fapte îți sunt oferite prețuieștele cât le mai ai la tine căci nu ști când țise vor lua mulțumeștei lui Dumnezeu ca și azi respiri si ca azi ai putut săte trazești din pat să-l trădezi în halul asa și cereți iertare de la el căci tot ce ai nu este al tău și țise oferă de el tot ce vei avea nu va rămâne la tine pe pământul ăsta țise va lua după fapte iar ce vrei tu sa faci este o trădarea imensă față de Dumnezeu nu ai habar cât ai putea săi întorci spatele făcând asta învață să aprecieri într-adevăr cu Adevărat ce-ți oferă Dumnezeu și nu crede sau avea vreodată impresia și "releviația" ca tot ce vezi țise cuvine și meriți fi omul lui Dumnezeu căci oamenii celui rău este plin și pământul și iadul de ei. Ai liberul Albitru dar sa nu spui ca nu țisa zis țisa explicat țisa scris. Nici gândul nu-ți aparține iar tu vrei să iei cei al lui Dumnezeu? Nici gândul nu-ți aparține nu-i al tău iar tu vrie sa iei cei al lui Dumnezeu...

| AlexRobert96 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Buna seara, doamna/domnule eu cred ca exagerați și duceți conversația intr-o direcție total greșita, aici nu este vorba de religie și nu vreau sa intru in subiectul asta. Dar dacă tot îl ridicați in slavi pe acest Dumnezeu, de ce este atâta nedreptate in lumea aceasta și pe lângă asta se nasc copii nevinovați cu boli incurabile, iar cei nedrepti sunt tot timpul avantajați? Eu cred ca intram intr-o poveste, care nu se mai termina așa ca nu își are rostul.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru AlexRobert96):

Oamenii se îndeamnă singuri la rele și probleme nici cel rău nu-i îndemână câte își poate face omul de unul singur prin propile sale fapte de ce mereu Dumnezeu este de vina pentru ce face omul? Dece mereu o religie trebuie arătată cu degetul pentru ce face omul cu mâna lui? De ei vrei să-ți iei? Tu te indemni singur la fapte greșite și aștepți și salvarea oare ești demn de a fi iertat? Țise cuvinte acest dar? Dece învinovățești relegia și Dumnezeu pentru ce faptuiește omul cu rațiunea conștința judecata pe care o are omul și faptuiește fără ca cineva să-l indemne

| AlexRobert96 explică (pentru StoicAnalysis):

Pana acum cel mai bun răspuns, dar am încercat tot ce menționați dumneavoastră, si tot degeaba. Am fost de atâtea ori si la psiholog, am luat si pastile pentru depresie, totul a fost doar pentru un moment, după aceea, același lucru ca pana acum. Încrederea in oameni, nu o sa o mai am niciodată, efectiv când încerc sa ma aproprii de cineva, indiferent cine este, îmi dovedește ca este exact ca si alții. Pentru mine nu mai exista speranța, m-am împăcat cu gândul. Doar vreau sa se termine mai repede viața asta.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru AlexRobert96):

Este un Adevăr pe fața pământului pe care nu-l putem nega și nici ascunde căci se știe și-l știm cu toți.

Oamenii fără un Dumnezeu și frica lui Dumnezeu vor minți oamenii vor trăda oamenii vor fi falși vor necăji fără silit oamenii vor face multe pe care nu pot fi spuse și negate dar întrebați-vă măcar o data atâta o singura dată ce vina are Dumnezeu ca omul este mizerabil mincinos rău factor rău inganduito rău făptuitor rău voitor omul este om și va rămâne om pe fața pământului și deasupra pământului ori cât va urca omul de pe fața pământului și ori cât va Coborâ omul de pe fața pământului omul de om rămâne nu-l poate înțelege pe Dumnezeu numai decât cu sufletul curat și inima curată gândul curat mintea curată nu-l învinovăți pe Dumnezeu pentru propile decizi propile fapte și intenți pe care le aveți și va fi de ajuns nu dați pe alți vina pentru propile fapte și o sa fie de ajuns nu mai căutați vinovați pentru propile fapte și Dumnezeu va ști ce face cu noi toți în parte la o laltă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alegerea îți aparține. Ai liberul arbitru dat de Dumnezeu, dar înainte să faci o alegere, îți recomand să citești asta:
http://calauza-ortodoxa.trei.ro/? item=49

| Standt a răspuns:

Daca toti oamenii singuri s-ar sinucide, populatia Pamantului ar scadea drastic si problema alimentatiei ar fi rezolvata.
Daca nu am incredere in imeni, imi rezolv singur problemele. Inimile sunt mereu frante dar au capacitatea de a se regenera. Daca s-ar reface si alte organe la fel, bine ar fi.
Mi-ai amintit de o fosta sefa de a mea care ne spunea: Mereu cei mai dragi te ranesc cel mai tare. Ea fusese ranita. Asta pentru ca noi avem mari asteptari de la cei dragi, ignorand ca si ei au asteptari de la noi. Nu putem doar sa primim fara sa dam.
Ce ar fi sa urci intr-un tren si sa faci lungi calatorii cu necunoscuti? Sa vorbesti cu ei. Vei descoperi povesti de viata la care nici nu te gandesti. Vei gasi solutii de viata frumoasa. Si vei descoperi ca sunt multi oameni care merita toata increderea ta.