| Raduelvis1 a întrebat:

ma numesc radu elvis, am 23 de ani, si as dori putin ajutor in problema mea.
De curand am lucrat 8 luni de zile in Grecia si am facut o suma cat de cat modesta,dar dupa aceasta perioada de timp lucrurile s-au cam stricat si au aparut mai multe cerinte la acest loc de munca cu,care nu am fost de acord, si a trebuit sa demisionez.Un prieten de familie cunoscut mi-a propus sa merg cu el in urmatoarele zile in Anglia ca lucrayor in constructii, si mi-a impus sa ii dau un raspuns destul de repede(1-2 zile). Problema mea este ca nu am lucrat pana acum deloc in constructie, deci practic is zero la asa ceva, si din cate stiu trebuie sa imi fac prima data acte in valoare de aproximativ 2000 euro, plus inchirierea unei spatiu de locuit.Nu ma intelegeti gresit, as vrea foarte mult sa merg dar riscurile care mi le asum imi par foarte mari din moment ce nu am practicat meseria asta, si ar fi pacat sa cheltuiesc in jur de 3000 euro doar pentru o sansa care m-ar putea trimite inapoi in Romania dupa cateva zile.Va rog cu sinceritate cateva sfaturi, va multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

In Romania poti veni si sa faci scoala de soferi macar pentru autobuz sau camion si autotren. Apoi pleci in uk si gasesti imediat firme care angajeaza, salariile sant destul de mari si chiria o platesti tu sau cauta in tara o firma de transport de unde sa incepi pe tir, faci vechime si apoi pleci la alta firma mai serioasa

3 răspunsuri:
| alexandrualind a răspuns:

Deci eu iti recomand ca daca vrei sa te intorci in Romania sa dai acei 3000 de euro dar mai recomandat este sa mergi la alta firma sau sa lucrezi altundeva.

| Raduelvis1 explică (pentru alexandrualind):

Multumesc de raspun, dar nu am inteles exact ce ati spus

| Raduelvis1 explică (pentru mgtow):

Multumesc de sfat, pana la urma am dat un raspuns negativ dupa ce am aflat ca eram ajutat doar sa ajung in uk, ceea ce puteam sa fac singur, urmand sa depun cateva cv-uri la cateva agentii