Se spune la multi ani pe 8 septembrie. Pe 15 august este adormirea Maicii Domnului. Este comemorare nu aniversare.
Sarbatoare prost inteleasă.
Salut și la mulți ani!
Și ai mei mai uitau ziua mea onomastica, uneori tata o uita și pe cea de nastere.
Nu te supara, mai uită și ei.
Poate mama ta era stresată cu ceva.
Atat timp cât va intelegeti lasă de la tine.
Nu e o dramă dacă lumea nu îți spune la mulți ani. Mai bine sa te iubească și sa te aprecieze tot anul, decât sa te iubească doar o zi.
*acum m-a sunat bunica din partea mamei și mi-a zis ca of ca a uitat ca e ziua mea cica stătea in pat și dintr-o data și.a adus aminte
Dupa ce am luat masa am sunat-o pe bunica din partea tatei pe numărul ei de telefon, dar a răspuns bunicul. Am vorbit cu el și el m-a întrebare dacă am sunat cu treabă, eu am zis ca nu iar apelul s-a terminat la scurt timp. Nu am primit până acum niciun telefon din partea bunicii din partea tatei
Pui prea mult pret pe o prostie ziua de nume sau de nastere, este o zi ca oricare alta, nu trebuie sa astepti ceva deosebit mai ales ca toate sau scumpit si numai au bani parintii tai de cadouri. Daca ai ce minca si o casa unde sa stai sa fi multumită altii cum sunt cei din Ucraina nu au nimic din ceea ce avem noi azi.Asa cum este viata grea trebuie sa i multumim lui Dumnezeu ca inca la noi in țara este pace, este bine chiar daca nu avem tot ceea ce ne dorim fiecare pe plan material.
MadaAwwr întreabă: