*acum m-a sunat bunica din partea mamei și mi-a zis ca of ca a uitat ca e ziua mea cica stătea in pat și dintr-o data și.a adus aminte
Dupa ce am luat masa am sunat-o pe bunica din partea tatei pe numărul ei de telefon, dar a răspuns bunicul. Am vorbit cu el și el m-a întrebare dacă am sunat cu treabă, eu am zis ca nu iar apelul s-a terminat la scurt timp. Nu am primit până acum niciun telefon din partea bunicii din partea tatei
Salut și la mulți ani!
Și ai mei mai uitau ziua mea onomastica, uneori tata o uita și pe cea de nastere.
Nu te supara, mai uită și ei.
Poate mama ta era stresată cu ceva.
Atat timp cât va intelegeti lasă de la tine.
Nu e o dramă dacă lumea nu îți spune la mulți ani. Mai bine sa te iubească și sa te aprecieze tot anul, decât sa te iubească doar o zi.
Se spune la multi ani pe 8 septembrie. Pe 15 august este adormirea Maicii Domnului. Este comemorare nu aniversare.
Sarbatoare prost inteleasă.
Pui prea mult pret pe o prostie ziua de nume sau de nastere, este o zi ca oricare alta, nu trebuie sa astepti ceva deosebit mai ales ca toate sau scumpit si numai au bani parintii tai de cadouri. Daca ai ce minca si o casa unde sa stai sa fi multumită altii cum sunt cei din Ucraina nu au nimic din ceea ce avem noi azi.Asa cum este viata grea trebuie sa i multumim lui Dumnezeu ca inca la noi in țara este pace, este bine chiar daca nu avem tot ceea ce ne dorim fiecare pe plan material.
MadaAwwr întreabă: