| GabrielaaGbai244 a întrebat:

Bună ziua prieteni!
În ziua de azi în afara de aplicații de dating sau curtatul vânatul pe net de către băieți unii mai cu cod moral caracter personalitate asa zis se vor descoperi în timp,. Atunci când intri în monotonie și dorești sa vorbești cu cineva nu neapărat ca ai nevoie de validarea cuiva, dar vrei sa mai cunoști alte strotipuri de oameni, dați-mi un exemplu de site printe care voi îl folosiți în acest moment. Zi ușoară! ????????????

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Esti exact unde trebuie, alte site-uri nu stiu... laughing

| GabrielaaGbai244 explică (pentru lpavel):

Sa înțeleg ai făcut grătar de ai zis ca sunt unde trebuie. Am înțeles ce spui ironia, doar ca am prescurtat cu ceva comic între ghilimele?‍♀️? ma gândeam la grătar sau o înghețată cu aroma de fistic?‍♀️?

| MarianWLF a răspuns:

Stai pe discord, ai atatea canale.

| lpavel a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Pai de ce nu ai zis asa ca se rezolva, n-am putut sa-ti citesc gandurile... laughing

| GabrielaaGbai244 explică (pentru MarianWLF):

Nu folosesc multe canale. Acum depinde la ce, transmițător de comunicare de referii în general.

Arunca-i cu praștia și spargeai geamul? sau prin curier rapid. S-ar rezolva. Bună dimineața?

| lpavel a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Esti plina de idei... vezi nici la asta num-am gandit laughing ramane pe alta data.

Nici nu trebuie sa te gândești.
Doar nu îți era gândul la o persoana anume de facem haz în necaz?

| SkandallKamataru a răspuns:

Viața reală, zic si eu...
Nu se compară nimic cu viața reala.

| GabrielaaGbai244 explică (pentru SkandallKamataru):

Nu poți sa ieși cu toți toate ca să îți consumi timpul și energia, și nu e bine sa fie acordata oricui dacă știi ca nu merită mai bine te îndepărtezi. Sunt cercuri de oameni care au colectiv, iar alți ca au avut în copilăria lor iar acum nu mai au asa zis amicii. P.s vorbeam ca o paranteza la general. laughing)

Deși voiam sa ma adresez la final cu un zâmbet și 2 parantez.nu în special râsul ceva ironic. Știu ca asa site-ul abțibilduri vechi cum era mess din Yahoo cândva acum 20 și ceva. happy

| SkandallKamataru a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Ocupa-ti timpul liber cu lucruri benefice sfatul meu, mergi la sala, cunosti oameni, legi prietenii, mergi la club, cunoști persoane, fete, etc... Cel mai bine asa.

Nu îmi place în club.