anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va povestesc pe scurt. In data de 17 decembrie am facut-o cu partenerul protejat. Pe 26 mi-a venit la timp mentruatia, doua zile a fost abundent apoi f putin. Din zilele acelea am inceput sa ma simt rau cu stomacul, sa imi fie greata si sa fiu balonata. In ianuarie trebuia sa imi vina pe 24 dar mi-a venit Pe 19-20, la inceput ceva maroniu apoi a continuat normal. Starile acelea cu stomacul le aveam si le am in continuare. Am facut un CT abdominal si o endoscopie superioara si inferioara unde mi-a descoperit un tip de gastrita. Am inteles ca starile de rau ar putea fi de la asta.
exista riscul sa fie o sarcina? La CT-ul acela abdominal s ar fi observat daca era ceva? Sau la acea endoscopie? Va multumesc mult. Unii prieteni m au linistit unpic si ca nu exista sarcina dar eu tot sunt panicata chiar daca mi-a venit.

Răspuns Câştigător
| Corina2590 a răspuns:

Greata și balonarea este de la stomac, dacă ti-a venit menstruația și a doua oara clar nu ești gravida dar pentru linistea ta poți face un test de sarcina și acesta îți va dezvălui la sigur, dacă ai fi gravida deja ar fi o luna jumătate și apare dar eu zic sa stai liniștita ca sigur nu ești. Dacă ai gastrita vei scapa de stres după vreo luna de tratament și regim.Sanatate!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Corina2590):

Multumesc mult pentru raspuns. Sanatate si m-ai ajutat cu moralul. Legat de testul de sarcina imi e naspa sa cer de la farmacie si cautam sa-l iau direct din raftlaughing. Dar nu o sa iau pentru ca sigur nu este nevoie. Eu sunt mai panicoasa de fel. Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Starile de rau pot sa fie date si de agitatia ta. Incearca sa stai calma si sa nu-ti mai alimentezi teama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns. Apreciez.