Atunci esti angajata lor, daca te platesc sa ai grija de casa lor, ceea ce nu va pune la egalitate, de aici si faptul ca lor nu le este dor de tine si nu vor sa tina legatura personala cu tine.
E bun, ai uitat sa enumeri si presedinte Daca sunt senator din partea democratilor is lamurit ce oameni sunt Auzi inventatori, dar ce au inventat ca nu am auzit romani pe aici mari inventatori.
La analize de sange, pfff acolo nu-ti trebuie nici o scoala, la laborator de analize, da trebuie sa fie un doctor, restul care lucreaza sunt de oriunde si cu orice scoala, iti garantez ca si un copil stie sa face ce fac aia acolo.
Cunosc romanca, care are laborator de asta de analize, s-a angajat la ea un alt roman, am fost sa le reparam ceva pe acolo, am vazut ce se face.
Tu crezi ca sa pui niste prubete la o centrifuga, sa bagi ceva date intr-un computer, sa duci ceva probe in frigidere, este asa o munca nemaipomenita?
Hai chestia aia cu inventatori, acolo da nu merge, dar invatatori, iar oricine poate fi invatator, fizician nu stiu la ce anume, economisti trebuie sa aiba facultate.
Iti garatez ca is de tine undle joburi ce le fac acesti vecini deai tai.Pe aici nu te intreaba mai nimeni ce scoala ai, te intreaba ce s tii sa faci.
Ca idee in SUA nu exista cerinta scoala nici sa ajungi preseditele tarii, deci poti sa ai 0 clese si poti candida la aceasta functie.
Daca ai scoala si habar nu ai de nici unele, pe cine ajuta si cu ce chestia asta.
Americani se bazeaza pe ce stii sa faci, nu pe ce diplome ai.Desigur daca ai ceva diplome, spun bv tie, esti bun, dar sa vedem, ce stii Aici daca te pricepi sa faci un jon bine, esti f bine vazut, apreciat, tinut, renumerat si asa mai departe.
Am un alt prieten, are baiatul a terminat faculatea acum vreo 2 ani, este contabil, nu lucra nicaeri probabil de bun ce este, sau nu stiu, multi fac si pe aici scoli doaor asa sa fie acolo, indiferent ca se pericep sau nu.
Seamana cu mamasa cred, pentru ca taicasu este mai intepat, mai descurcaret, face bani, iar fisau cu tot cu scoala lui freaca tiparu.
Bine si-o gasi el un job pe undeva nu-i problema, dar zci ca idee, dai bani faci scoli de care vrei putini is cei care fac scoli fara bani, pentru ca sunt si pe aici asa scoli fara bani.
Dar unde dai bani, is ca sin Romania la gramada
Daca vrei sa cunosti adevarul ce se intampla pe aici, ce se face, cum se face si altele, pe mine ma intrebi, nu pe vecinii tai, aia iti spun basme, povesti nemuritoare, mint romanii care is pe aici de sparg gheata asa ca nu crede orice iti spun ei.