| StefanDrg a întrebat:

Buna ziua TPU, am 19 ani, joi am prima mea zi de lucru din viata mea, m-am angajat la supermarket Profii - Casier si lucrator comercial, am foarte mari emotii, cine lucreaza in domeniu, in special ca, casier la un supermarket, va rog mult spuneti-mi ce trebuie sa fac sau ce este greu si ce este usor, vreau sa stiu cat mai multe despre acest domeniu. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| MusicFeelings_Maryan_1994 a răspuns:

Salut! Eu lucrez la Profi de aproape 8 luni. Nu mi se pare greu sincer sa fiu. Este putin la inceput, pentru ca trebuie sa te acomodezi. Eu la inceput am fost lucrator comercial, dar din cauza faptul ca magazinul e mic (si cu personal redus) sunt simultan si casier.
La casa de marcat trebuie sa soliciti mereu cardul de fidelitate, sa intrebi de sacosa si de produsul zilei.
Trebuie sa fi foarte atent la bani si sa faci in asa fel incat sa dai restul cum trebuie.
1. Regula de aur: daca esti la inceput nu te grabi, indiferent de ce zice lumea sau seful! Risti sa dai restul clientilor aiurea (am patit si eu asta) si e grav. Ia-o cu calm, numara de 2 ori bani.
Dupa ce iti intra in reflex, crede-ma ca va fi de 10 ori mai usor.
Ca lucrator comercial am lucrat mai mult. Lucratorul comercial alimenteaza rafturile, aseaza marfa conform planogramei si face rotatie la raft.
Rotatie inseamna ca marfa cu termen de valabilitate mai mare trebuie sa fie in spate, iar marfa cu termen de mai scurt in fata.
Nu te alarma, daca lucrezi la unul dintre acele magazine cu vanzare, nu trebuie sa faci cine stie ce rotatie. Fii atent la produsele mai pretentioase.
De exemplu la ulei, apa,(alimentele de baza) nici nu trebuie sa faci rotatie.
Eu lucrez aproape de 8 luni si nu mi se pare greu. Am niste colegi ok.
Bafta!

3 răspunsuri:
| StefanDrg explică (pentru MusicFeelings_Maryan_1994):

Multumesc pentru informatii! Bafta si tie happy

| MusicFeelings_Maryan_1994 a răspuns (pentru StefanDrg):

Cu placere!

| darrio2007 a răspuns:

Nu la aceasta categorie.