| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Va rog frumos sa imi raspundeti la intrebare doar cei care va pricepeti sau care ati trecut prin asa ceva. Intrebarea mea este : Daca un artist din Romania care acum este mare in lumea muzicii, are o datorie de bani foarte mare la mine de 16 ani deja si s-a facut ca uita cu toate ca o duce foarte bine si ar avea de unde sa imi dea banii cuveniti, refuza sa vorbeasca cu mine si practic ma ignora, eu as putea sa il dau in judecata ca sa ii cer banii care mi se cuvin plus daune morale? Precizez si faptul ca inca am puse deoparte toate proiectele muzicale si piesele compuse de mine, inregistrarile originale cu el de la mine din studio atat cele audio cat si cele video. Si inca o intrebare : Daca m-as hotara sa il demasc si sa il arat lumii asa cum este, sa vand presei sau chiar pe la televiziuni aceste materiale audio si video care le am cu el, ar putea el sa ma dea in judecata pentru defaimare? Astept raspunsurile voastre! Stima si respect!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Părerile noastre NU contează absolut deloc aici. Contează ca tu să ai DOVEZI pentru ce afirmi și dacă da, mergi exact in justiție. Dacă n-ai, se numește că ai luat țeapă și n-ai ce să mai demaști (te mai trezești și cu un proces de calomnie pe cap...)

| StefanescuDaniel explică (pentru sierra1):

Salut! Iti multumesc pentru raspunsul tau, chiar iti multumesc! Si da am dovezile, sute de proiecte muzicale compuse de mine si inregistrate la mine in studio de el si de amandoi (acelea cu amandoi nu le mai pun la socoteala fiindca nu au fost scoase pe piata muzicala niciodata) si de asemenea sute de inregistrari audio si video care i le-am facut lui si in afara de un singur proiect care mi l-a platit in 2008 sau in 2009 cand era la inceput de drum in cariera nu mi-a mai platit niciunul in rest. In plus l-am tinut pe respectivul artist si la mine in apartament luni de zile adunate la un loc, l-am primit si cu ''mandra'' lui de atunci si nu i-am cerut niciodata bani nici sa puna la intretinere nici la mancare si la nimc absolut. Am vazut pe zi ce trece cum a devenit tot mai bogat de multi ani incoace, iar cand am incercat sa il contactez m-a blocat peste tot

| MistarGoGu a răspuns:

O îngropi! Dacă în 16 ani nu l-ai scuturat sa ii sara fulgii acum ce mai aștepți de la el?
Ce sa mergi la televiziuni ca tu pici prost la faza asta!
Te ia lumea în bășcălie ca 16 ani te-a dus ala cu zăhărelul!
În orice contract *( DACA EXISTA ) între voi sunt niște clauze și termene de plata pentru servicii prestate *( compus, ore de înregistrări... etc )!
Trebuia acționat atunci! După câteva luni când nu a vrut sa-ti plătească prestațiile!

| darrio2007 a răspuns:

Iar ai revenit cu intrebarea asta? Dupa 16 ani s-a prescris fapta.