As putea sa iti povestesc eu ceva. E destul de lung, dar tinand cont ca te plictisesti, vei avea o ocupatie.
Ok, deci: Veneam de la un concert. Era in jur de 2:00. Nu prea erau oameni pe strada. Eram impreuna cu cativa prieteni. Intoarceam coltul, cand auzim ca cineva bate cu ceva metal intr-un gard. Era intuneric si chiar pe aleea asta nu mergeau toate felinarele. Si mergem noi in continuare facand misto ca spiritele bantuie si prostii de genul cand de dupa un tufis inalt iese un tip super dubios cu un fel de ranga in mana. Ceva dement. In fine, il ocolim noi si mergem mai departe. Dupa ceva timp observam ca vine dupa noi. Grabim pasul pana cand incepem sa alergam. Si fugim vreo doua strazi de nu ne mai tin picioarele. si... Ghici ce? Tipu asta dupa noi. Si ajungem la un bar non-stop. Intram repede si trantim usa. Barmanul ne intreaba ce dracu e cu noi. Avea toti parul ciufulit iar la fata aratam ca dracu Si dupa intra boschetarul asta dupa noi. Ii zicem la barman care-i faza si il da afara. Dar inainte ii i-a ranga, iar dragutul de barman mi-o da mie. Si acum o mai am. Mna, dar in final ideea e ca ajungem toti sanatosi acasa. The End
Cred asta a fost si rectia mea in dimineața următoare.
Cu alta ocazie poate iti mai povestesc intamplari demne de Oscar.
anonim_4396 întreabă:
fana1vulpitza2000 întreabă: