Ca avocat n-ai nevoie de loc de muncă. Ca și dentiștii sau frizerii. Banii te caută și vin la tine dacă ești șmecher pe meserie și îți dai interesul.
Pai so ca liber profesionist nu ai nevoie de clienti? Iti faci tu locul de munca dupa preferintele tale, asta e singuri avantaj ca liber profesionit. Lucrez ca, contabil liber profesionist, si e cam aceeasi branza.
Nu nu. Tu confunzi slujba in calitate de angajat. Loc de munca sunt toate locurile unde mergi sa faci acea munca care este ceruta. Eu ca contabil liber profesionist am locul de munca la mine in dormitor. Tu ca angajat ai locu de munca intr-un birou sau fabrica special desemnata sa iti faci munca pentru care ai fost angajat.
Mie îmi spui? Vorbești cu Stan pățitul. Eu sunt omul care a început de jos fără bani, fără pile, care abia a găsit câteva joburi și alea prost plătite, care s-a lovit de nepotisme pe la toate locurile de muncă și care trebuia mereu să muncească mai mult decât ceilalți pe bani mai puțini doar pentru că nu veneam din partea cuiva. Iar la sfârșitul zilei să suport și umilințe din partea șefilor și a angajaților mai vechi care erau pe felie cu șefii și se credeau cel puțin directori. Îmi este scârbă de țara asta până la sânge și de tot ce înseamnă locuri de muncă.
Stiu cum e. De asta am ales sa plec din tara. Mult mai multe oportunitati si portite pentru cei fara rude si nepotisme
Dacă era aici lapte și miere toată populația României era în capitală, nu mai plecau oamenii la muncă în străinătate.
anonim_4396 întreabă: