anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand ati primit primul vostru computer(printre primele generatii de PC-uri),v-a facut bucurie si v-a trezit curiozitati? Sa aflati cat mai multe despre sistem de operare, programe, antivirusuri, jocuri video,interiorul unitatii, etc. pe cont propriu sau sub supravegherea unui adult capabil pe partea IT? Eu una am privit cu ochi suspecti pe acea vreme, m-a speriat de cat de gigantic era intreg ansamblul. Nici nu stiam de existenta computer-ului si nici nu am vrut si cerut unul(din cate foarte putine imi amintesc). Mi-a fost oferit cadou. Eram in bula mea cu jucariile, jocurile video la caseta galbena(NES) la consola piratata, activitati artistice, desene animate la TV, nu voiam altceva. PC-ul a preluat tot si am fost fortata sa renunt la cateva din cele mentionate. A trebuit sa ma adaptez cu noua tehnologie pe atunci si sa le invat, dar greu. Nici acum nu stiu multe pe partea IT si mi se pare imposibil. E o bomba cu ceas cu peste 7000 de setari, daca nu stii sa le setezi nu se mai aprinde/se topeste,etc. Am un prieten de familie care s-a tot ocupat de PC-ul meu de-a lungul anilor, am avut ocazia de a invata dar am refuzat pentru ca percepeam PC-ul ca pe ceva imposibil. Si-n prezent sunt cam la fel, dar nu mai pot da timpul inapoi, sunt prinsa pe veci de sectorul PC si IT. Ati trecut si voi prin asta? Cum ati trecut cu bine peste aceasta mica drama? Chiar daca lucrez in programe care-mi plac in prezent si descarc muzica,alte programe,clipuri,etc,partea aia launtrica parca si acum o simt ca ar mai plange, e nemultumita.

7 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Tu n-ai altceva de facut decat sa scrii eseuri aici zilnic? Get a hobby or a job.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru haileewatson):

Atunci de ce s-a mai creat platforma asta? De decor? Lasa-ma sa scriu, sa aflu, sa comentez, argumentez si tu du-te si suge p...

anonim_4396

Nu te mai da interesanta, ca nu iti iese. Mai bine omoara-te

| haileewatson a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai pune intrebari unde intr-adevar ai avea nevoie de ajutor lumea te-ar ajuta, dar ieri ai scris 10 eseuri in care vorbesti numai aberatij si cand cineva iti da un raspuns sau iti pune la indoiala opiniile incepi sa te certi si sa injuri.

Dupa te plangi ca nu iti gasesti un job. Pai cine ar angaja pe cineva ca tine care injura oameni si le zice sa se omoare?winking
Get help

anonim_4396

Daca la tine e normal sa razi de problemele si gandirile altora in exces, aproape natural precum respiri aerul, revizuieste-ti perceptia si nu mai lua in deradere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Aveam un Pentium 2 cu Windows 95 pe el. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Atat? Doar atat poti sa spui? Nu te-a bucurat sau speriat, ceva?

Întrebări similare