Mecanic pe locomotiva, acum sant sofer la o firma de transport pe un vehicul de 40t si ce urmeaza sa fac va urma cu bine.
Cand eram mica nu stiam ce vreiam sa ma fac si nici acum nu stiu.Sincer,nu stiu cand voi sti asta.
Trebuie să fii un om de căcat și foarte plictisitor dacă-ți planifici viitorul și știi deja ce-o să faci peste câțiva ani.
Braaavooo..indemnam copiii din ziua de azi sa nu-si planifice viitorul, sa traiasca clipa, sa se bucure de sex, droguri, alcool, ca doar traim momentul Sa fim seriosi, aberezi
Cand eram mica imi doream sa fiu educatoare/invatatoare. Acum imi doresc sa ajung psiholog-pedagog. Sunt foarte asemanatoare
Unde-am spus eu ceva de sex, droguri, alcool? Nu-mi mai băga cuvinte în gură, că nu așa se face.
Dar cine se gândește prea mult la viitor, înseamnă că nu are un prezent de trăit. Și majoritatea n-au.
Eu îmi trăiesc prezentul, mă bucur de el și încerc să-s fac cât mai de calitate. De aia nu prea mă mai gândesc la viitor. Oricum viitorul e mult prea incert ca să fie planificat.
Vroiam sa devin eroina ma uitam la desene adica nu imi sta pe limba cuvantul un fel de superman fata acum cantareata.
Cand eram mica voiam sa devin cantareata.Acum as vrea sa fiu actrita, dar ma tem ca e imposibil din moment ce nu fac cursuri de actorie.Sau sa lucrez intr-o banca sau la calculatoare caci sunt pe profil mate-info
Invictusman2025 întreabă: