Cand eram mica nu stiam ce vreiam sa ma fac si nici acum nu stiu.Sincer,nu stiu cand voi sti asta.
Mecanic pe locomotiva, acum sant sofer la o firma de transport pe un vehicul de 40t si ce urmeaza sa fac va urma cu bine.
Trebuie să fii un om de căcat și foarte plictisitor dacă-ți planifici viitorul și știi deja ce-o să faci peste câțiva ani.
Braaavooo..indemnam copiii din ziua de azi sa nu-si planifice viitorul, sa traiasca clipa, sa se bucure de sex, droguri, alcool, ca doar traim momentul Sa fim seriosi, aberezi
Cand eram mica imi doream sa fiu educatoare/invatatoare. Acum imi doresc sa ajung psiholog-pedagog. Sunt foarte asemanatoare
Cand eram mica voiam sa devin cantareata.Acum as vrea sa fiu actrita, dar ma tem ca e imposibil din moment ce nu fac cursuri de actorie.Sau sa lucrez intr-o banca sau la calculatoare caci sunt pe profil mate-info
Unde-am spus eu ceva de sex, droguri, alcool? Nu-mi mai băga cuvinte în gură, că nu așa se face.
Dar cine se gândește prea mult la viitor, înseamnă că nu are un prezent de trăit. Și majoritatea n-au.
Eu îmi trăiesc prezentul, mă bucur de el și încerc să-s fac cât mai de calitate. De aia nu prea mă mai gândesc la viitor. Oricum viitorul e mult prea incert ca să fie planificat.
Vroiam sa devin eroina ma uitam la desene adica nu imi sta pe limba cuvantul un fel de superman fata acum cantareata.