anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când eram mic visam sa ma mut in Statele Unite ale Americii, mai ales ca am si multe rude acolo. In timp am renuntat cu totul la aceasta idee. In adolescenta timpurie aveam in cap Australia, Noua Zeelanda, Canada, niste optiuni mai bune, dar la fel de nerealiste laughing. In momentul de față am o idee complet diferita de acele vise, ca altceva nu erau, vreau sa ma mut intr-un oraș mai mic(eu acum fiind in Bucuresti), iar apoi de acolo undeva la țară in zona montana. E interesant cum evolueaza preferintele, odata ce te maturizezi si realizezi ca "thoughts become things" se aplica doar daca ai un strop de noroc happy

Voi ce planuri aveti si cum au evoluat acestea de-a lungul timpului?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut acelasi plan mereu, n-a evoluat/involuat.
Tot in sua vreau sa ajung.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am avut niciodata planuri sa ma mut undeva anume
imi doresc insa o mica casa de vacanta la munte undeva.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salut!

Legat de mutare... nu prea mi-am facut planuri, cand o sa stau la casa mea undeva in liniste... o sa fie ok, nu am o tara anume si nu imi fac astfel de planuri, pentru ca oricum se schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Bine gândit.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Indiferent unde locuiesti, ar trebui sa te simti bine happy Sa faci din casa ta un loc al tau, perfect asa cum vrei. Daca ai trait bine in Romania atata timp... este ok.

| unu3doi2trei1 a răspuns:

Să fac facultatea în alt oraș. Ce o să se întâmple după și în ce direcție o să mă îndrept, rămâne de văzut și hotărât atunci.

Întrebări similare