| SatinEffect a întrebat:

Cand Iisus voia sa vindece, oamenii il rastigneau. Nu vi se pare ca asa se intampla si azi cu medicii?

10 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

E o analogie cam tembelă.
Iisus n-a fost răstignit pentru că vindeca oameni. (și n-ar fi fost răstignit dacă n-ar fi acceptat)
Iar astăzi, despre care medici vorbești tu?
Ați început să executați medicii în RO? laughing

| SatinEffect explică (pentru Hammurabi):

Ce a facut rau Iisus?

| Hammurabi a răspuns (pentru SatinEffect):

Cine a zis că a făcut rău Iisus?

A fost rastignit degeaba zici?

A fost rastignit alaturi de infractori pentru ca?

| EcceHomo a răspuns (pentru Hammurabi):

Îți spun eu despre care medici vorbește el, prietene. Despre Ciomu. Da, el a făcut ca noi, femeile, să mai pierdem încă un mascul, pe lângă Ray, evident, pe care l-am pierdut când a ales sa devină Rayana. sad

Prietene, nu sunt preot și e greu să-ți explic aici chiar dogma religiei creștine.
Mai ales că ai la dispoziție tone de documentație religioasă pe tema asta.
Nu ai tu întrebări câte răspunsuri poți găsi pe siteurile creștine de pe net.

Daca nu poti, nu te mai baga in seama.

Nu a zis nimic profund. Doar ii place sa abereze. A mai facut asa in trecut imi trimitea romane fara sens in privat pe alte conturi vechi. E prajita rau

Ok, man.
N-o să mă mai bag în seamă cu tine.

| relian a răspuns:

Isus este un personaj,de ce lau rastingnit? Asa a fost povestea,sa faci pe cineva sa creada trebuie sa spui o poveste, care sa fie crezuta de clientii bisericii, ceea ce s-a intamplat atunci si se intampla si acum.
Referitor la medici, nu-i rastigneste nimeni laughing dar nu ar fi rau pentru cei care mint si care fac chestii doara pentru bani.
Deci vine unu cu povesti, verificat si daca minte sau nu poate demonstra alungat cu pietre laughing problame e ca de verificat il verifica tot oameni ca el, asa ca toti o sa il acopere laughing