In primul rand, nu ar trebui sa-i mai raspunzi deloc, fiindca se joaca cu tine, continuand sa-si bata joc de tine.
Blocheaza-l peste tot, ca sa nu te mai poata suna sau contacta vreodata, ca de curvari chiar nu ai nevoie.
Pai doar un fraier ii raspunde cand scrie doar cand vrea el.
Asa ca asta e.
Nu are nici o legatura ca te poate avea oricand, dar isi bate joc daca vede ca tu ai fost fraiera.
De ce ii raspunzi la cheremul lui?
Păi și, ar trebui să nu îi mai răspund? Dar eu de abia astept mesajul lui, sau nu stiu, dar când văd că are atatea alte fete cu care vorbeste si cand vad ca eu sunt doar 1% din harem, parca imi pierd interesul. Nu stiu, pe de o parte m-am atasat de el, dar... daca nu mi-a mai scris de 1 săpt. Si daca imi scrie și îi zic sa vb cu alea cu care a vb si in zilele astea, zice ca nu a vb cu nimeni...
Pai daca-ti convine sa fi 1 % din harem, raspunde-i.
Daca nu iti convine, nu-i raspunde, depinde ce vrei.
Adica abia astepti mesajul de la cineva care nu da doi bani pe tine, foarte interesant, atata respect fata de tine ai?!
Daca iti place asa, e okey, nu e nici o problema.
E el unicul baiat pe care sa-l placi din toata Romania?! Sunt multi care te-ar place cu adevarat, dar si tu pe ei.
Si cam da, daca ii raspunzi se poate intelege ca te poate avea oricand, pentru ca el stie ca daca ii raspunzi e clar ca esti moarta dupa el, ca daca nu era asa, nu i-ai mai fi raspuns daca se comporta asa, deci atata il vrei, ca accepti orice.