Sunt alti copii care canta ''trap'' si aia zic non-stop ''gen'' si dupa ei se iau toti pustanii ca e cool, e la moda.
Eu sincer n-am mai auzit, cred ca nu mai e la moda.
Ferească Domnul! Am tras acum o luna o fuga la Timisoara cu niste treburi! In spatele meu in avion 2 mucoase de 12 si 14 ani " dezbateau " intens chestii legate de moda si băieți! Am numărat de 48 de ori expresia " GEN " ca îmi venea sa le bag in toaleta sa scot cureaua de la pantaloni sa le fac fundu ca la maimuță *( rosu )! Horror tăticule!
Se iau dupa adulti!
am auzit expresia asta de la copilul vecinei mele, dupa ce a aizot=o la ma-sa.
Covidu este pistol cu apa rece fata de " GEN"-ul romanesc!
Care adulti? Aia de 24-26 de ani care le sunt parinti? Ca cei mai batrani nu folosesc "gen".
Nu numai ca ma irita, dar nici nu reusesc sa inteleg ce este acest "gen".
Se pare ca e o traducere a unei expresii interpretate gresit din engleza. Asa mi s-a explicat. Nu stiu engleza, nu stiu de unde.
Mai asteapta un pic o sa auzi pe la Supermarket de la o bunicuta 60 + : Costică GEN luam si noi o sticlă de sampanie sa sărbătorim ultima "tavaleala " aia de la 45 de ani?
Ohhhooo stai un pic ca RomGleza este si mai Horror la mucosii
Născuți dupa 2010! Pasareasca de Chat pe steroizi! Iti prinzi urechile total!
Ca o adolescenta...sunt de acord, expresia asta ma scoate din sarite! Nu am idee de unde provine, dar este foarte enervanta. Banuiesc ca este un cliseu care a intrat in limba (din nefericire).
In mo, momentul respectiv copilul avea 9-10 ani, maica-sa +40
Folosesc si eu expresia ). Gen cand vreau sa dau explicatii si fac referire la ceva anume gen. ). Am 25 de ani gen.
Minuneeee Dumnezeiască! Aud si eu un adolescent sa spună asa ceva! Se vede ca suntem in Saptamana Mare! Doamne Ajuta!
Copiii sunt foarte usor influentabili de toate tampeniile de pe internet si tv.
Este un cuvant, existent si in dex, folosit corect pentru a indica felul tipul soiul la ceva.,, Nu e de genul creatie proprie a cuiva si s-a raspandit,,.
Pai ca sa mai asteept, exact copiii astia vor avea 60. Fain va fi cu gen, gen, gen. Brrrr, ma ia cu frisoane.
Maica-sa dintre copiii crescuti asa. Nu-mi spune ca cei care au acum 60 si peste, vorbesc asa.
Eu ma refeream ca o sa se contamineze si bătrânii de AZI cu sindromul " GEN " mai rau ca la Guvid!
Cei de 60 de ani plus, nu cred! poate a auzit in anturaj.
UninspiredName întreabă: