| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cand mergi in vizita la cel mai bun prieten al tau/cea mai buna prietena a ta deschizi frigiderul si te uiti din curiozitate sa vezi ce mancare are in frigider?

8 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Normal, ma simt ca acasa! Daca e ''cel '' mai bun, n-ar trebui sa-ti fie rusine, mai ales daca este legata o ''fratie''/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,n-as face niciodata asta.
Sau ba da, daca as locui cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fiecare.
Sunt anumite persoane care mananca doar la prietenii lor cei mai buni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata, cumparam toate porcariile inainte sa ajungem asa ca ce rost are? laughing
Si nu, nu m-ar tenta sa ma apuc sa ma holbez in frigiderul ei, fac destul de des asta cu al meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curiozitatea m.a impins o singura data sa-mi vâr capul in frigiderul unei prietene, nu doream sa vad ce are de mancare, ci doar daca e incapator si stupoare:pe raftul de sus era asezat capul lu'soacra.sa! Cu ceva timp in urma, ii promisese ca o baga in frigider, insa nu am inteles de ce a decapitat.o, incapea si intreaga.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu, nu ma bag in lucrurile altcuiva, insa eu nu am nici o problema daca cineva îmi umbla prin frigider.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Femei fatale in adevaratul sens al cuvantului!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu m-ar interesa ce ar avea acolo in frigider daca vin acolo vin ca sa discutam si sa petrecem timpul impreuna nu ca sa-i mananc mancarea dar e cu totul altceva daca imi ofera el ceva de buna voie.