anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand nu ai o ocupatie si esti monoton ce activitate sau lucru poti sa faci sa schimbi asta? Adica ceva constructiv care sa te ajute si pe mai departe un curs sau ceva din care sa inveti si de care sa te folosesti...

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Http://www.timis.anofm.ro/formare/index.html
cred ca am sa bag si eu unu, gratis pot face, nu stiu nici eu domeniu, as vrea web desigen dar cica e pe banii doar, tu poate un curs operator pc sau daca isi place bucutaria

11 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Documentare big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citeste

| Dan193 a răspuns:

Impleteste caciuli si sosete. Vine iarna, poate faci un ban.

| Freya1 a răspuns (pentru Dan193):

Ar fi de invatat asta sa stii si pentru mine chiar pana sa faci o afacere din asta...

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Draga mea eu cand nu am ce face ascult muzica, vad un doc, film sau ma culc sau ma plimb in oras, tu te poti inscrie la un curs e gratis

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Si eu m-am gandit la curs dar nu stiu de care

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

:*

| BogdanBz a răspuns:

Cand ma simt monoton si nu am ocupatie, imi place sa vad un film sau sa ma joc ceva pe ps4 sau pc... multi considera jocurile ca fiind ceva fara rost, insa foarte multe jocuri iti dezvolta imaginatia. Multe jocuri sunt ca o carte sau un film in care participi active, de aceea foarte multe filme au fost preluate din jocuri de succes. Plus ca jocurile video sunt o sursa buna de a invata engleza.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Eu o sa fac web desigen draga mea

| ionutrusin a răspuns:

Numai sa vrei sa faci ceva, dar ceva sa iti placa!

Întrebări similare