Când bea în fiecare zi fără excepție, de ani de zile.
Cand se scoală și noaptea din somn sa mai înghită ceva și când ii tremura corpul dimineața.
Arunci când persoana simte o nevoie să bea și nu se mai poate controla, când consumă mult și asta îi cauzează probleme de tot felul dar nu poate să renunțe.
E destul de gravă dependență asta, dacă nu era nu pierdeau mulți...totul.
Atunci cand bea zilnic alcool, incepand de la primele ore, si nu se simte bine fizic (tremura, nu se poate concentra), daca nu consuma deloc.
Dacă consumi în fiecare zii alcool, ești semi-alcoolic?
Asa ceva, daca mai ai si perioade in care nu consumi deloc (si te simti bine fara).
Cam care ar fi șansele să fac o persoana semi-acoolica sa renunțe la băutură, cred că faza asta cu bautul in fie care zii o să ajungă mai rău, sau poate mă înșel eu :-)
Depinde cum bea... Si eu am perioade in care beau aproape zilnic, dar nici nu-mi dau seama cand imi trece, si nu mai beau cu lunile. Adica am perioade in care ies zilnic la bere, si nu neaparat o singura bere. Dar asta se intampla seara, dimineata nu ma gandesc la alcool.
In ce conditii bea persoana respectiva?
De cate ori are bani până îi termina, nu bea doar când nu are bani
Nu mă pricep aici. Cred că atunci când bea mai multă băutură ce conține alcool, decât alte lichide/zi. Să bea o bere pe zi e ok, nu as spune ca e alcoolică.