O viata adevarata, culmea.
Se poate dezbate mult acest subiect, dar in loc sa ne batem capul cu ce vor ei sa ne arate chiar si de cateva ori pe zi, mai bine ii scoatem frumos de la follow.
E ok sa postezi acolo niste poze din vacanta once in a while, dar declaratii de iubire, check in la KFC, selfie ultraeditat random...la ordinea zilei, chiar de cateva ori pe zi - e clar ce fericiti sunt unii oameni...DOAR pe Facebook.
Banuiesc ca vorbesti de oameni straini de pe Facebook.
Nu mi-ar pasa de oamenii straini care par fericiti.
Daca pun poze in care zambesc mereu nu inseamna ca acei oameni sunt fericiti, nu stii ce e in inima si capul omului.
Sunt unii care sunt intr-adevar fericiti dar sunt si altii care doar pretind ca sunt.
Oricum, daca tu crezi ca ei sunt fericiti, de ce ai crede ca le lipseste ceva?
Nu-mi ridicam aceasta problema daca nu as avea prieteni in lista cu care am stat de vorba fata in fata si, de fapt, aveau multe lipsuri. Nu ma refer la insusiri, ma refer la viata lor. Multe lacune, multe lipsuri. In schimb, profilul lor arata impecabil. Si nu am spus ca i-as crede fericiti ci ca vad fericirea afisata.
Doar nu te astepti de acum sa inceapa oamenii sa posteze poze cum plang. Facebook e asa, ca o pierdere de timp si in poze, normal toti oamenii zambesc.
Endoryus, dar faptul ca ai cont pe TPU cu ce deosebeste faptul ca ai cont pe Facebook? E cumva vreun standard de a judeca lumea care are cont pe un site?
Din punctul meu de vedere, cine are cont pe TPU e un ratat, asta din cauza majoritatii de aici. Asta nu inseamna ca si eu trebuie sa ma comport ca un ratat.
La fel si pe Facebook.
De ce te-ai poza sau te-ar poza cineva pentru un zambet, mai ales cand nu este furat in mod spontan, doar pentru a-l afisa pe site-uri de socializare? Mai exact, cui vrei sa-l arati si de ce?
Fiecare om are problemele lui. Ok, ii vezi fericiti pe Facebook, crezi ca viata lor este minunata, insa nu e nicidecum asa.
Vor sa fie vazuti intr-un anumit fel de altii, vor sa fie cineva in ochii altora.
Vor sa impresioneze prin ce au, cum sunt, etc.
Asta fac multi, nu toti.
Pot sa fie si alte motive, etc.