Jocurile de noroc (deși pokerul e mai mult de atât) sunt făcute ca să pierzi bani. La ce te așteptai?
Dacă ești prea pasionat, este normal să nu vrei și să nu poți să te oprești la timp și într-un final să pierzi totul. Și dacă nu azi, mâine; dacă nu mâine, peste o săptămână, dar rezultatul final este unul singur - pierzi. Așa că fii băiat isteț și lasă-te de jocuri pe bani! Sunt periculoase. Joacă mai bine din pură plăcere, fără bani (dacă nu vrei să-i pierzi, bineînțeles).
Nu sunt de acord cu cea careia i-ai dat funda, deoarece pentru a castiga la poker mai intai trebuie sa stii sa joci poker.Nu dai bluff dupa ureche, ca pana la urma se prinde oponentul.Intrii cand ai carti mari(cel putin trei de un fel) si nu bagi bani multi intr-o mana decat daca esti sigur ca ai sa castigi acea mana (de la full in sus).
Pe langa astea, sunt multe alte smecherii care nu le poti invata decat daca joci muuuult...
Bafta la pokerul tau si vezi nu baga bani adevarati in chestiile astea online ca mai mult ii pierzi.
Sunt pe plus pana acum. Bluful nu e dupa ureche eu pot intra in mana si cu 4-7 si AK, si cu 9-2 de culoare, depinde cu cine joc. Ma adaptez in functie de masa la care joc. Cel mai mult joc dupa culoare, am un stil foarte agresiv cand am carti mari(AA AK KK), sau cand sunt nuts. Platesc jucatorii slabi ma feresc de jucatorii buni si cand intru in mana cu unu care stiu ca intra numai cu AK AQ si la AJ vrea sa vada doar flopu ii citesc imediat. Stiu si cand are asi si cand are pereche mica in mana si cand alearga dupa chinta sau culoare. Prefer sa ii dau un raise mare, mic, mediu, sau doar blindu si sa dau fold apoi decat sa il las pe el sa faca prima miscare. Pierd mult uneori dar si cand ii prind le iau toti banii. Aseara am ars o chinezoaica de 150 de dolari, o disperasem, de cate ori dadea raise ii dadeam de 4 ori cat dadea ea raisul(aveam si carti) prefer sa pierd mainile si sa dea aia fold dar sa nu vada cartile sa creada ca blufez constant si cand prind carti meseriase in mana ii lesin efectiv, sterg cu ei pe jos. Mi-a zis unu ca joc ca un nebun
Ti-a zis unul ca joci ca un nebun pen'ca joci ca unul... pana azi ai avut noroc ca ai prinzi doar diletanti, si i-ai speriat maraind la ei pe carti mici si raise-uri mari. Ori pe un profesionist nu il sperii cu fandari la spada boanta, el doar asteapta sa-ti prinda coregrafia. Azi se pare ca ti-a prins-o unul, eu zic sa il eviti de-acum, daca nu vrei sa te lase in chiloti.
Aaa, si referitor la intrebarea ta: mie unul, daca imi ies 2 blufuri, pun mana pe fise si fug in padure vreo saptamana. Iar daca pierd pe un full, fara sa fi facut inainte spagat pe carti mici, ma las de tot vreun an!
Daca ar fi sa joc numai in AK AQ AT AJ, si sa ma arunce unu si altu pe flop iar cand prind asu sau dama sa aiba ala 2 perechi chinta culoare sau sa ii intre 3bucati. Eu blufez daca e bazat si blufeaza blufu meu dau fold fara retinere(dar il inregistrez), a2-a oara nu ii mai merge. Eu nu dau raise0uri tampite, dar oamenii vad ca eu particip din 400 de maini la 150, din iar din 150 am 75 castigate iar din astea 75 castigate in 50 baietii nu au vazut ce carti am, iar cele 25 castigate dupa showdown am avut de la Top pair cu as kicker in sus. Asa ca ce tupeu ai sa joci cu unu ca mine>? Io ii dau raise cu 9-2 pe un flop in care nu exista sanse la drawuri de chinte sau culori, unde nu exista carti mai mari de 10. fur un pot sau maresc potul, in oricer caz joc la fel tot timpul dau aceleasi raisuri, am acelasi timp in care actionez(iar daca vad ca are tupeu si incearca sa ma incerce daca blufez chiar daca sunt nuts ii dau raise de ii sar capacele a 2-a oara sa nu mai aibe tupeu sa imi dea raise decat daca are cea mai buna pereche dupa masa), e ca si cand ai juca cu o masinarie. Pe poker edge sunt categorisit ca bomb, ca joc multe maini, si se intampla sa bat cu 4-7 AK, pentru ca daca prind 2 perechi flopate, doar astept sa le intre asul la baieti sa ii rup de bani. La mize mai mari nu ma bag dar la miza la care joc eu sunt bazat, ii am la degetul mic. Asta nu inseamna ca daca intru cu 8-7 si imi intra optaru si ala imi da raise merg maxim un call dar daca mai imi da un raise masiv, prefer sa foldez chiar daca am top pair. Succesul meu consta in faptul ca eu dictez ce se intampla la masa, oamenii merg cu mine doar cu check si call, imi dau raise doar daca au top pair(mi s-a intamplat sa am pereche in mana si ala sa ma dea all in doar ca avea un cinciar amarat, de frica). Poate gresesc, dar nu stiu ce alta tactica mai profitabila as putea sa aplic, as vrea sa ma bag la mize mai mari dar nu este pe stilul meu. Adica mi-am luat-o cu Ak cu Aj, imi e frica nu pot sa urmaresc o chinta o culoare, sa fac un bluff. Poate cand o sa am si eu 4kdolari in cont si o sa intru cu 200 de dolari la masa, o sa joc ca la carte la inceput nu ies in evidenta, si dupa aia cand vad ce le bate capu ma urc pe ei cu totul . Cat de coregrafie doar o simulez. Fac pe nebunu, dar stiu cand sa ma retrag.
AlexandraAle121 întreabă: